Sound activated LED armbanden

Deze led armbandjes zijn de nieuwste rage onder festival organisatoren. Wanneer de bass harder en sneller gaat, bewegen deze led armbadnjes mee op het ritme van de muziek. Deze led armbandjes zijn de nieuwste festival gadgets!

incl BTW
excl BTW
Filters
Multicolor
Wit
Rood
Blauw
Groen
Standaard
Prijs
Beleving en sfeerproducten staan tegenwoordig centraal op festivals en tijdens evenementen. Omdat er a zoveel is op dit gebied is het moeilijk om er nog verder bovenuit te steken. Om het WOW-effect te creëren bij uw gasten dient u net dat stapje extra te zetten tov de concurrentie. We zien op festivals danseressen, CO2 kanonnen, confetti en de meest prachtige decors. Maar ook met vernieuwende feestartikelen kunt u erg veel teweeg brengen bij uw gasten. De music activated led armbanden zijn absoluut de nieuwste rage onder de (led) feestartikelen! Zoekt u nog een te gek artikel om het publiek mee te winnen? De Horeca Bazaar heeft namelijk ook een ruim assortiment aan inflatables. Deze opblaasartikelen zijn ideaal om het publiek in te gooien en vormen daarmee een echte feestavond!

Led armbanden die knipperen op de maat van de muziek!

De nieuwste hype op het gebied van feestartikelen op festivals en evenementen, is deze music activated led armband. De led armband wordt geactiveerd door middel van muziek, geluid of trillingen en knippert mee op de maat van de muziek. Uw gasten vormen met deze led armband dus letterlijk de sfeershow van de dag of van de avond. Vooral op het moment dat alle handjes de lucht ingaan, worden alle led lampjes volledig geactiveerd en ontstaat er een prachtige lichtshow door middel van de feestvierders in de zaal!

Music activated led armband in verschillende kleuren

Wij verkopen deze led armbandjes in verschillende kleuren. Zo kunt u het juiste led armbandje kiezen bij uw thema. De led armbanden zijn te koop in de kleuren groen, blauw, rood, wit en multicolor. Zo kunt u de kleur led armband kiezen bij het thema van het event. De witte music activated led armband wordt erg veel besteld voor bruiloften. De led lampjes in het armbandje zijn dezelfde kleur als het armbandje zelf. De multicolor led armband heeft maar liefst 5 verschillende kleuren die om de beurt zichtbaar worden. Dus voor een zeer kleurrijk event is deze variant the way to go! Om de kleuren binnen uw event nog meer aan te vullen heeft de Horeca Bazaar ook een uniek aanbod aan foamsticks! Deze lichtstaven zijn de trend onder events en festivals en daarmee razend populair. Neem bijvoorbeeld onze oranje foamsticks! Dit product is een absolute sfeermaker binnen uw evenement!

Music activated led armbandjes kopen tegen de laagste prijs van Nederland!

Deze led armbandjes die geactiveerd worden op muziek zijn, zoals gezegd, de nieuwste rage op het gebied van feestartikelen. Wij proberen dan ook altijd de leukste feestartikelen te combineren met de garantie op de laagste prijs van Europa. En ook bij deze led armbanden is dat zeker gelukt. Vanwege het feit dat we de led armbanden enorm grootschalig importeren, creëren we inkoopvoordelen die we vervolgens weer terug kunnen geven aan u als relatie. Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van deze led armbanden is dat we ze altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 16:00 uur online uw led armband kopen = de volgende werkdag al bij u in huis!