De Horeca Bazaar

Sound activated LED armbanden

Deze led armbanden zijn de nieuwste rage onder festival organisatoren. Wanneer de bass harder en sneller gaat, bewegen deze led armbanden mee op het ritme van de muziek!

incl BTW
excl BTW
Filters
Multicolor
Wit
Rood
Blauw
Groen
Standaard
Prijs
Beleving en sfeerproducten staan tegenwoordig centraal op festivals en tijdens evenementen. Omdat er a zoveel is op dit gebied is het moeilijk om er nog verder bovenuit te steken. Om het WOW-effect te creëren bij uw gasten dient u net dat stapje extra te zetten tov de concurrentie. We zien op festivals danseressen, CO2 kanonnen, confetti en de meest prachtige decors. Maar ook met vernieuwende feestartikelen kunt u erg veel teweeg brengen bij uw gasten. Deze muziek gestuurde led armbanden zijn absoluut de nieuwste rage onder de (led) feestartikelen!

Led armbanden die knipperen op de maat van de muziek!

De nieuwste hype op het gebied van feestartikelen op festivals en evenementen, is deze music activated led armband. De led armband wordt geactiveerd door middel van muziek, geluid of trillingen en knippert mee op de maat van de muziek. Uw gasten vormen met deze led armband dus letterlijk de sfeershow van de dag of van de avond. Vooral op het moment dat alle handjes de lucht ingaan, worden alle led lampjes volledig geactiveerd en ontstaat er een prachtige lichtshow door middel van de feestvierders in de zaal!

Music activated led armband in verschillende kleuren

Deze music activated led armbanden hebben wij in veel verschillende kleuren, aansluitend voor ieder type event of als promotie artikel voor een merk. De meest verkochte variant is zonder twijfel de multicolor LED armband. Deze variant knippert op de maat van de muziek, maar veranderd gaandeweg ook nog eens van kleur! De runner up op het gebied van populariteit is de muziek gestuurde witte LED armband, net wat rustiger en net wat chiquer, perfect als feestartikel voor een bruiloft! Zoals gezegd wordt dit product ook vaak ingezet om merkbeleving te creëren. Grote merken die zichtbaar willen zijn voor de jongere doelgroep op evenementen, daarvoor kunnen wij de LED armbanden bedrukken.

Music activated led armbandjes kopen tegen de laagste prijs van Nederland!

Deze led armbandjes die geactiveerd worden op muziek zijn, zoals gezegd, de nieuwste rage op het gebied van feestartikelen. Wij proberen dan ook altijd de leukste feestartikelen te combineren met de garantie op de laagste prijs van Europa. En ook bij deze led armbanden is dat zeker gelukt. Vanwege het feit dat we de led armbanden enorm grootschalig importeren, creëren we inkoopvoordelen die we vervolgens weer terug kunnen geven aan u als relatie. Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van deze led armbanden is dat we ze altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 16:00 uur online uw led armband kopen = de volgende werkdag al bij u in huis!
9.1
Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse.
Gewoon goed!
Artikelen voor een feestje besteld, Super snelle bezorging en een uitstekende service!
Top service!
Snelle en vriendelijke service. Bij het ophalen goed ontvangen en binnen 1 minuut had ik mijn bestelling.
Goed product, goede levering
Goed product, goede levering