De Horeca Bazaar

Sound activated LED armband - Multicolor

Prachtige LED armband die op de maat van de muziek licht geeft!

Tegenwoordig is beleving tijdens feesten, evenementen of festivals steeds belangrijker. Jouw gasten nemen niet meer genoegen met ''gewoon'' wat muziek en wat te drinken. Festivals spelen hier de laatste jaren erg goed op in door hun festival een bepaald thema te geven. Denk bijvoorbeeld aan Intents Festival die ieder jaar weer een nieuw thema toekent aan hun festival. Een thema creëer je door de juiste feestartikelen in te zetten. De meeste feestartikelen zoals onze strandballen en opblaas artikelen zijn echt bedoeld om te gebruiken op het festival. Het leuke van de multicolor led armband is dat de feestgangers deze mee naar huis kunnen nemen en zo altijd een herinneringen hebben aan het feest!

Waarom de led armband multicolor dé partygadget van het moment is geworden!

Natuurlijk zijn er verschillende feestartikelen die door iedereen 100% bekend zijn en ook zeker bekend blijven, denk hierbij bijvoorbeeld aan de ballonnen. De ballon is al jaren voor zowel de zakelijke markt als de particulieren markt een top product! Toch blijven er steeds meer nieuwe innovatieve partygadgets bijkomen. De multicolor led armband hebben we recent aan ons assortiment mogen toevoegen! En wauw, wat een succes! De welbekende LED foam sticks zijn voor feesten, evenementen en festivals natuurlijk super tof. Maar de led armband lijkt dit product te overtreffen. Dit komt omdat de foam sticks vaak binnen enkele minuten op de grond liggen. De led armband daarentegen kan je het gehele evenement aanhouden. Ze zitten fijn om de pols waardoor je er geen seconde last van hebt. Hierdoor wordt je continue geprikkeld door het licht van de armband. De led armband geeft namelijk licht op de maat van de muziek. Licht en geluid zorgt zo voor de perfecte combinatie!

Led armband te koop met de laagste prijsgarantie!

De Horeca Bazaar koopt zijn producten grootschalig in bij de directe bron. Dit creëert verschillende schaalvoordelen waardoor we de producten kunnen aanbieden voor de laagste prijs in de Benelux! Zo je ergens onze producten, zo ook de led armband, goedkoper, dan passen wij onze prijs voor je aan. Daarnaast geeft deze grootschalige inkoop ons ook als voordeel dat we dus (vrijwel) altijd alles ruimschoots op voorraad hebben! Wanneer je op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dan heb je het de volgende dag al in huis.
led armband multicolor kopen led armband op muziek feestartikelen led armband sound activated led bracelet led armband led bracelet op muziek sound activated led armband op muziek goedkope led armband multicolor kopen
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."