De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

LED stickers - Wit

Upgrade uw bottle service, plak deze LED sticker onder de fles.

Deze LED stickers zijn dé nieuwste trend op het gebied van feestartikelen. Deze sticker is de ultieme toevoeging tot uw club of evenement. LED gadgets dragen bij aan de totaal beleving van de avond van uw gasten. U Kunt deze LED stickers overal onder plakken wat u wilt oplichten. Zo hebben wij namelijk ook een groot aantal ballonnen getest met deze LED gadget er onder. Neem bijvoorbeeld onze grote roze ballonen, hier kunnen perfect 1 á 2 stickers onder om de ballon vervolgens op te laten lichten.

Hoe gebruik ik deze LED stickers

Deze LED stickers werken als volgt, u plakt de sticker bijvoorbeeld onder op uw fles. De sticker heeft namelijk 3 verschillende standen. De eerste stand is een snel knipperende stand, deze wordt voornamelijk gebruikt in de clubs. De tweede stand is een minder snel knipperende stand en deze wordt of in clubs gebruikt of wanneer het wat rustiger is, zoals in een kroeg. De laatste stand is een lampje dat continu brand. Zo licht de fles voortdurend op en accentuerend het de fles de hele tijd.

LED stickers voor uw bottle service

Deze LED stickers zijn uitstekend te gebruiken om onder een fles te plakken. Zo versterkt u uw bottle service. Uw plakt de sticker aan de onderkant van de fles, en de fles zal oplichten. Het oplichten zult u wellicht kennen van het bekende vodka merk Belvedère, hier onder zit namelijk al vanuit het merk zelf een lampje die de fles laat oplichten. Het effect is dus al bekend maar wij van De Horeca Bazaar komen nu met deze perfect uitvinding om uw eigen bottle service te creëren. Dus grijp nu uw kans en versterk uw bottle service met deze LED stickers! Natuurlijk zijn de Ijsfontein ook razend populair als toevoeging van de bottle service binnen de horeca!

LED gadgets kopen bij De Horeca Bazaar

Koop nu uw LED gadgets bij De Horeca Bazaar, naast dat dit product ontzettend populair is bij onze klanten, is het ook nog is ontzettend goedkoop bij ons te verkrijgen. Omdat wij onze producten direct bij onze producenten inkopen, zorgen wij er voor dat we het goedkoop aan u kunnen verkopen. Geen tussenhandel of groothandel, direct uit de fabriek. Voor onze led gadgets geldt, zoals bij al onze producten, voor 18:00 besteld. Morgen in huis. (Nederland & België)

Nog 1925 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.57