De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Ijsfontein - Prof. 60 sec

Professionele ijsfonteinen online kopen! Inclusief flessenhouder. Vanwege de grootschalige inkoop van onze ijsfonteinen kunnen we deze aanbieden tegen de laagst

De Beste kwaliteit ijsfonteinen tegen de scherpste prijs van Nederland koopt u bij De Horeca Bazaar! De sfeer verhogende werking van de ijsfontein heeft zich lang geleden al laten blijken. Ijsfonteinen werden veelvuldig gebruikt in de horeca om bijvoorbeeld een verjaardag, mooi opgemaakt dessert (ijs), of een andere gelegenheid kracht bij te zetten. De ijsfontein wordt meer een meer gebruikt om iemand echt in de spotlight te zetten en is bekend komen te staan als van de belangrijkste party gadgets; iemand laten zien dat hij of zij belangrijk is, iemand letterlijk in de spotlight te zetten.

Toepassingen voor ijsfonteinen

Deze professionele ijsfontein wordt tegenwoordig ook veelvuldig gebruikt bij het serveren van een fles champagne of bij bottle service in een club of horecagelegenheid. De ijsfonteinen of zilverfonteinen kunnen zowel in de dag- als in de nachthoreca gebruikt worden. Dat maakt de ijsfontein onmisbaar voor iedere ondernemer die zijn gasten graag in de spotlight wil zetten. Ook zijn de ijsfonteinen perfect geschikt om met de feestdagen als sfeermakers te gebruiken, de kerstdagen en oud en nieuw zijn immers de tijden waar vuurwerk het best tot zijn recht komt. Met de kerstdagen zijn de ijsfonteinen dan ook perfect te combineren met onze rode shot glaasjes.

IJsfonteinen kopen met de laagste prijsgarantie!

Zoals gezegd zijn de ijsfonteinen ontzettend populair, en deze populariteit is nog steeds aan het toenemen! Zo zijn de ijsfonteinen een van de absolute hardlopers geworden van De Horeca Bazaar. Waar de 30 seconde ijsfonteinen veel gebruikt worden voor feestcafés en in de kroegen, daar worden de 60 seconde ijsfonteinen veel vaker ingezet voor op een dessert, op een taart of op een cake. De ijsfontein moet immers branden vanaf de keuken, en het liefst ook nog even op de tafel van uw gasten.
Wij proberen altijd de populairste gadgets te bieden voor horeca en evenementen, maar daar blijft het niet bij! Wij bieden al onze feestartikelen, en dus ook onze ijsfonteinen, aan met de garantie op de laagste prijs! Dat zeggen wij niet alleen, wij maken het ook waar! Vindt u de professionele ijsfonteinen elders goedkoper? Dan maken wij het verschil direct met u goed en passen we de prijzen op onze website ook direct aan!

Meer informatie over ons categorie 1 feestvuurwerk vind je in onze blog!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
13.9