De Horeca Bazaar

Ijsfontein - Opzetstukjes

Met deze handige opzetstukjes verbind je de ijsfontein aan een fles drank!

Beleving en entertainment zijn steeds belangrijker geworden in ons huidige uitgaansleven, in de horeca en op festivals. Het is erg belangrijk om uw gasten het Wow-effect te bezorgen, om te te prikkelen en te blijven vermaken. Het oog en het oor wil wat. Om dat te bewerkstelligen kunt u kiezen uit een groot assortiment feestartikelen en horeca gadgets. Wij bieden het leukste assortiment feestartikelen en horeca must haves tegen de allerlaagste prijs van Nederland!

Opzetstukjes voor ijsfonteinen, onmisbaar voor uw bottle service!

Deze losse opzetstukjes zijn onmisbaar bij een goede bottle service in uw club, discotheek of ander type horecagelegenheid. Gasten die gebruik maken van uw bottle service, willen graag in de spotlight staan. Door de gekochte flessen te voorzien van de mega populaire ijsfonteinen, zet u uw gasten extra in het zonnetje. Ze vallen op, en dat is precies de bedoeling! Met deze opzetstukjes is iedere ijsfontein aan de fles te bevestigen en creëert u de perfecte sfeer voor uw gasten! U kunt kiezen tussen onze Ijsfontein prof. 30 sec en Ijsfontein prof. 60 sec!

Opzetstukjes voor ijsfonteinen tegen de allerlaagste prijs van Nederland en België!

Net zoals al onze andere feestartikelen verkopen wij de ijsfonteinen, en de bijhorende opzetstukjes tegen de laagste prijs van Nederland en België. Wij kopen deze losse opzetstukjes grootschalig in, zodat we ze in kunnen kopen tegen de allerlaagste prijs. Daardoor kunnen we de laagste verkoopprijs hanteren EN gezonde marges halen op onze opzetstukjes. Een bijkomend voordeel is dat we deze opzetstukjes altijd uit voorraad kunnen leveren; vandaag opzetstukjes voor ijsfonteinen voor 18:00 uur online bestellen = de volgende werkdag al in huis!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
fles opzetstukje
fles opzetstukje
Ijsfonteinen clip opzetstuk voor fles
Ijsfonteinen clip opzetstuk voor fles
ijsfonteinhoudertje
ijsfonteinhoudertje
IJsfonteinen opzetstukje
IJsfonteinen opzetstukje

Wij gebruiken cookies

Cafferata
EUR 2030-01-01 11.33
1 10 9.1 2889
10 10