De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige streamer shooter 50cm groen

Handheld MagicFX streamers voor een ultiem feestgevoel! Professionele streamer shooters met een harde knal voor de ultieme sfeerbeleving.

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

De Horeca Bazaar heeft altijd de meest populair gadgets voor horeca en evenementen. Ook de extreem populaire streamer shooters kunnen daarom niet wegblijven. De reden dat de streamer shooters steeds populairder worden is omdat ze niet meer slechts op festivals gebruikt worden maar ook bruiloften en andere privé evenementen, ook op grote sportevenementen zoals voetbal wedstrijden of de olympische spelen. Ook zijn de streamers en confetti shooters uiteraard onmisbaar geworden in de horeca wereld. In combinatie met onze LED foam sticks en glowsticks maken ze elk festival onvergetelijk!

Het verschil tussen confetti shooters en streamer shooters

Met de streamer cannons van De Horeca Bazaar zijn geschikt voor elk feest of festival maar komen het beste tot hun recht op de grote festivals en evenementen. Door het grootse effect dat de streamers geven zijn ze, integendeel tot de confetti shooters, beter om in grote ruimtes of zelfs outdoor af te schieten. De streamer shooters vliegen over het publiek heen waar confetti shooters als het waren naar beneden dwarrelen.

Hoe werken de streamer shooters?

De streamer shooters zijn voorzien van een veiligheids-clipje waardoor de shooters niet onbedoeld af kan gaan. Nadat het veiligheidsclipje is verwijderd kan de shooters worden afgeschoten door de handvat een kwartslag te draaien. Richt de streamers nooit op andere personen of dieren, er zit namelijk erg veel kracht achter. Wanneer de shooter vanaf een hoog punt word afgeschoten vliegen ze over het publiek heen, dit geeft het allermooiste effect.

Meer info
Minder info

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
confetti kanon kopen
confetti kanon kopen
streamers en confetti shooters kopen
streamers en confetti shooters kopen

Wij gebruiken cookies