De Horeca Bazaar

Shotglaasjes transparant - 2,5cl

De goedkoopste shotglaasjes van de Benelux! Bestel je transparante shotglaasjes 2,5cl vandaag online en je hebt ze morgen al in huis!

Shotglaasjes worden steeds populairder. Dat komt vanwege de toenemende populariteit van "samen een shotje doen". Wij voeren dan ook een zeer ruim assortiment aan shotglaasjes en borrelglazen.

Voor wie zijn deze transparante shotglaasjes van 2,5cl?

Deze transparante shotglaasjes zijn helemaal in. Het unieke design is gebaseerd op de bierpul, dat is ook de reden dat dit type shotglaasjes ook vaak shotpulletjes worden genoemd. Deze borrelglaasjes zijn erg in trek bij horeca eigenaren die onze shotglaasjes zeer grootschalig inkopen. Het grote voordeel van deze shotglaasjes voor ondernemers is de hoge mate van efficiency die deze shotglazen met zich meebrengen. De "shotpulletjes" hebben een erg mooi design, staan chique en zijn daarnaast haast onbreekbaar. Dat zorgt ervoor dat de shotglaasjes voor zeer lange tijd gebruikt kunnen worden door de ondernemer. Daarnaast heeft het shotglaasje een inhoud van "slechts" 2,5cl terwijl het uiterlijk veel groter lijkt. Deze shotglaasjes zijn, vanwege het mooie design, ook erg in trek bij studentenverenigingen en bij particulieren voor thuis in de kast of voor een feestje.

Waar zijn de transparante shotglaasjes van gemaakt?

Deze unieke shotglazen zijn gemaakt van dik polystyreen, een haast onbreekbaar soort plastic. De enorm dikke wanden zorgen voor verdere versteviging. De shotglaasjes hebben een inhoud van 2,5cl. Ook verkopen we o.a.

Shotglaasjes kopen bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar voert niet alleen het meest breede assortiment shotglaasjes van Nederland, wij garanderen ook nog eens de laagste prijs! Hoe kunnen wij dat? Heel simpel! Wij kopen onze borrelglaasjes direct in bij de fabrikant, hierdoor snijden we de dure tussenhandel uit het proces. Daarnaast kopen we onze borrelglaasjes enorm grootschalig in waardoor we schaalvoordelen creëren. Door deze twee inkoopvoordelen te combineren, kunnen we een groot deel van de marge op de shotglaasjes teruggeven aan onze klanten waardoor we altijd de laagste prijs kunnen garanderen. En dat is nog niet alles. Vanwege het feit dat wij onze shotglazen enorm grootschalig inkopen, kunnen we altijd uit voorraad leveren en zo onze 24-uur service garanderen. Onze goedkope shotglaasjes online kopen voor 18:00 uur = de volgende dag al bij u in huis!

Meer info
Minder info

Nog 28195 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Shotglaasjes transparant 2,5cl
Shotglaasjes transparant 2,5cl
Shotglaasjes transparant 2,5cl kopen
Shotglaasjes transparant 2,5cl kopen

Wij gebruiken cookies

Fleur Plastics
EUR 2030-01-01 0.77
1 10 9.1 2889
10 10