De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Foam hand - Middelvinger - Zwart

De mooiste foamhanden die je kunt vinden! In alle vormen en maten, ook deze iets wat grovere variant ;).

Een grote dikke middelvinger. Dat is eigenlijk de beste beschrijving van deze foam hand.... Misschien een beetje grof, maar stiekem toch wel erg leuk ;). Je kent ze misschien wel vanuit Amerikaanse televisie shows, of misschien ben je zelf wel eens bij een sportwedstrijd geweest in Amerika. Daar worden er talloze foam handen gebruikt in het publiek van vele soorten sportwedstrijden. Geen wonder dat ze zo populair zijn, want de foam handen zien er ook wel erg gaaf uit. Deze trend is een tijdje geleden al overgewaaid naar Europa en deze daalt niet, maar stijgt alleen maar! Steeds meer foam handen worden er gebruikt bij, niet alleen sportwedstrijden, maar ook bij vele festivals en evenementen. Dit komt door de aantrekkelijke prijs van de foam handen en het geweldige effect wat ze bieden bij festivalgangers.

Foam handen als promotiemateriaal

Met een festival of een evenement is het van enorm belang dat de promotie goed gedaan wordt. Want een half vol festival terrein is verre weg van aantrekkelijk en al helemaal geen goede promotie voor het volgende jaar. Met de foam handen geef je je promotie een enorme boost met een relatief lage prijs. Maak bijvoorbeeld een mooie photobooth met de foam handen als probs. Gegarandeerd dat je publiek hiermee op de foto wilt. Deze foto's inclusief foam handen worden dan weer gedeeld op social media en heb jij je promotie weer binnen!

De goedkoopste foam handen kopen bij De Horeca Bazaar

Bij ons ben je verzekerd van altijd de laagste prijs. Wij bieden onze klanten altijd de laagste prijsgarantie aan. Op alle producten, dus ook op deze foam handen. Dit betekend dat je gegarandeerd de laagste prijs bij ons krijgt. Omdat wij de foam handen en al onze andere artikelen allemaal grootschalig inkopen, krijgen we veel schaalvoordelen die we vervolgens weer kunnen doorberekenen in onze verkoopprijs. Wat dus uiteindelijk resulteert in de goedkoopste foam hand op de markt!

Nog 545 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2842
9.1
2842 Beoordelingen
"Snelle levering en goede communicatie
Ik ben tevreden en zal een volgende keer zeker ook weer bij De Horeca Bazaar bestellen"
3.62