De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Foam hand - Peace - Blauw

Blauwe foam hand met peace teken tegen de laagste prijs van Nederland!

Festivals en evenementen schieten als paddenstoelen uit de grond de laatste jaren. Om deze concurrentiestrijd aan te gaan en te overleven is het natuurlijk belangrijk om te blijven vernieuwen, om te blijven veranderen. Van mooie danseressen tot volledige vuurwerkshows en van perfecte decors tot de beste internationale DJs, de verwende feestganger wordt non stop geprikkeld. Ook worden er vaak veel feestartikelen ingezet om het publiek nog net dat stapje extra te geven. Zo zien we vaak strandballen en opblaasdieren door het publiek gaan. Niks is te gek! Onze nieuwste aanwinst is de foam hand. Voor een groter publiek kunt ook altijd nog de LED Foam sticks multicolor inzetten! Of deel de Glow in the dark ketting - multicolor als leuke accessoire!

De populaire foam hand is over komen waaien uit de VS

We kennen de foam hand bijna allemaal als supportersproduct uit de Amerikaanse stadions. Vooral tijdens de basketbalwedstrijden wordt de foam hand erg veel ingezet als middel om het favoriete team te supporteren. Nu is de foam hand ook over komen waaien naar Europa en vooral festival organisaties weten de weg naar de foam handen heel goed te vinden. Ook kan je een krijtstift erbij kopen waarmee u de foam handen kan voorzien van een persoonlijke tekst of logo. Vanwege de grootte van de foam hand geeft deze erg veel bekijks! Vanwege de opstekende wijs- en middelvinger wordt deze foam hand ook wel de foam hand peace genoemd.

Foam hand kopen met de garantie op de laagste prijs!

Vanwege het feit dat wij al onze feestartikelen enorm grootschalig inkopen, creëren we enorme inkoopvoordelen. Wij kopen de foam handen direct in bij de bron, op deze manier gaan we voorbij aan de dure tussenhandelaar en kunnen we de verkregen marges weer teruggeven aan onze klanten.... Aan u dus! Vanwege het feit dat wij de foam hand altijd op voorraad hebben, kunnen we ook onze 24-uurs service garanderen. Vandaag vor 18:00 uur uw foam handen kopen = de volgende dag (behalve zondag) al bij u in huis!

Slechts 103 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.62