De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Foam hand - Facebook like

De welbekende duim van Facebook, nu in het groot als schuim duim om je eigen hand!

De Facebook duim, wie kent hem niet. Niet alleen Facebook gebruikt deze duim, maar het duimpje wordt ook gebruikt op andere sociale media kanalen. Nu hebben wij de Facebook like ook als foam hand! Ze zijn perfect voor feestjes en festivals. Ze geven een grappige een sfeervolle toevoeging aan ieder evenement. Doordat er ook een stift bij geleverd wordt kunnen ze ook heel gemakkelijk persoonlijk gemaakt worden. Wat vind jij 'goed'? Schrijf dat op een creatieve manier op de Facebook foam hand! Laat van jezelf horen in het stadion in combinatie met de rode Bengaalse stadion fakkels of rode foam sticks

Een grote zwaaihand als Facebook duim, ook deze voor de beste prijs bij De Horeca Bazaar!

De Foam hand Facebook like duim kunnen wij je aanbieden voor de allergoedkoopste prijs. Dit komt omdat wij onze producten direct inkopen bij de bron. Tussenschakels slaan we hierbij over. Daarnaast kopen we onze producten grootschalig in waardoor ze perfect zijn voor wederverkoop. Maar natuurlijk kunnen we onze doelgroep (horeca gelegenheden en festival organisaties) niet vergeten. Deze Facebook like is namelijk super leuk om jouw feestje meer beleving te geven voor de goedkoopste prijs van Nederland en België! Als je ze vandaag nog voor 18:00 besteld, heb je ze morgen al in huis.

Nog 4842 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.62