De Horeca Bazaar

MagicFX confetti shooter handmatig 50cm donkergroen

Confetti kanon groen; ideale party gadget voor horeca en evenementen! Confetti kanonnen voor de laagste prijs van Nederland!

MagicFX is specialist op het gebied van confetti, (elektrische) confetti kanonnen en andere special effects. Van CO2-guns tot vlammen jets en van streamer shooters naar rookvloeistof; het assortiment van MagicFX kenmerkt zich door innovativiteit, kwaliteit en duurzaamheid. Wereldwijd worden de producten van MagicFX gebruikt voor de grootste festivals tot aan de kleinste horecagelegenheden. Tegenwoordig is het uitgaanspubliek opzoek naar beleving, naar vermaak, naar het absolute WOW-effect. Dat is wat MagicFX kan leveren; je waant je even in een andere wereld! De Horeca Bazaar staat, net als MagicFX, ook voor innovativiteit en kwaliteit, dat is ook de reden dat we op een succesvolle manier weten samen te werken. Wij zijn trots om als zakenpartner van MagicFX te mogen fungeren.

Confetti kanonnen in alle kleuren en maten


Confetti wordt al vanaf de 18de eeuw gebruikt om feestelijke gebeurtenissen te vieren. Waar confetti is; daar is er feest. Dat is tegenwoordig niet anders. Op festivals, in de horeca, bruiloften, winkel- of bedrijfsopeningen of modeshows; allemaal gebeurtenissen waar we regelmatig de confetti snippers voorbij zien komen. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden met betrekking tot confetti steeds groter en breder geworden. Zo zien we steeds vaker de confetti shooters, elektrische confetti shooters of de streamer shooters. Ook zijn de verschillende confetti kanonnen in iedere maat en iedere kleur te koop. Zo kan iedere event zijn confetti shooters aanpassen aan het type en grootte van het event.
Deze confetti shooter heeft een lengte van 50cm en bevat donkergroene confetti. Dit confetti kanon is uitermate geschikt voor middelgrote horecagelegenheden of clubs. Ook de kleinere festivals maken vaak gebruik van de 50cm confetti shooters.

De Horeca Bazaar biedt de MagicFX confetti shooters aan tegen gegarandeerd de laagste prijs van Nederland!
Confetti kanon MagicFX donker groen goedkope confetti kanonnen kopen goedkope confetti shooters kopen online
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."
Ook iets voor jou?
Groene foam sticks, led lichtstaven

Foam sticks groen

Foam sticks zijn de party gadget van 2019 en brengen een ongekende sfeer! Vanwege grootschalige inkoop leveren wij de foam sticks met de laagste prijsgarantie!

Vanaf
0,54
Per stuk
Glow sticks groen

Glowsticks - Groen

Lichtgevende armbandjes kopen tegen de laagste prijs van Nederland! Uw glow sticks vandaag online bestellen, morgen al bij u in huis!

Vanaf
0,05
Per stuk
Shotglaasjes groen 2,5cl

Shotglaasjes groen - 2,5cl

Bestel deze kunststof groene shotglaasjes 2,5cl op werkdagen voor 16:00 uur en je hebt ze de volgende dag al in huis!

Vanaf
0,35
Per stuk