De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX confetti shooter handmatig 50cm donkergroen

Confetti kanon groen; ideale party gadget voor horeca en evenementen! Confetti kanonnen voor de laagste prijs van Nederland!

MagicFX is specialist op het gebied van confetti, (elektrische) confetti kanonnen en andere special effects. Van CO2-guns tot vlammen jets en van streamer shooters naar rookvloeistof; het assortiment van MagicFX kenmerkt zich door innovativiteit, kwaliteit en duurzaamheid. Wereldwijd worden de producten van MagicFX gebruikt voor de grootste festivals tot aan de kleinste horecagelegenheden. Tegenwoordig is het uitgaanspubliek opzoek naar beleving, naar vermaak, naar het absolute WOW-effect. Dat is wat MagicFX kan leveren; je waant je even in een andere wereld! De Horeca Bazaar staat, net als MagicFX, ook voor innovativiteit en kwaliteit, dat is ook de reden dat we op een succesvolle manier weten samen te werken. Wij zijn trots om als zakenpartner van MagicFX te mogen fungeren.

Confetti kanonnen in alle kleuren en maten

Confetti wordt al vanaf de 18de eeuw gebruikt om feestelijke gebeurtenissen te vieren. Waar confetti is; daar is er feest. Dat is tegenwoordig niet anders. Op festivals, in de horeca, bruiloften, winkel- of bedrijfsopeningen of modeshows; allemaal gebeurtenissen waar we regelmatig de confetti snippers voorbij zien komen. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden met betrekking tot confetti steeds groter en breder geworden. Zo zien we steeds vaker de confetti shooters, elektrische confetti shooters of de streamer shooters. Ook zijn de verschillende confetti kanonnen in iedere maat en iedere kleur te koop. Zo kan iedere event zijn confetti shooters aanpassen aan het type en grootte van het event.
Deze confetti shooter heeft een lengte van 50cm en bevat donkergroene confetti. Dit confetti kanon is uitermate geschikt voor middelgrote horecagelegenheden of clubs. Ook de kleinere festivals maken vaak gebruik van de 50cm confetti shooters.

De Horeca Bazaar biedt de MagicFX confetti shooters aan tegen gegarandeerd de laagste prijs van Nederland!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2842
9.1
2842 Beoordelingen
"Snelle levering en goede communicatie
Ik ben tevreden en zal een volgende keer zeker ook weer bij De Horeca Bazaar bestellen"
6.11