De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm lichtgroen

Elektrische confetti kanonnen als ultieme horeca gadget! Knallers vol confetti die niet te missen zijn!

De Horeca Bazaar is erg trots op zijn intensieve samenwerking met MagicFX. MagicFX staat wereldwijd bekend vanwege zijn professionele en kwalitatief hoogstaande special effects. Voor bij evenementenorganisatoren en festivalorganisaties staat MagicFX bovenaan het lijstje. MagicFX produceert CO2-effecten, vlammen effecten, confetti shows, streamers shooters, etc, alles om uw gasten nog meer te laten genieten van uw evenement. MagicFX staat voor hoogstaande beleving, voor het WOW-effect! Laat uw publiek verstelt staan en maak gebruik van de special effects van MagicFX! De Horeca Bazaar biedt deze effecten en gadgets aan met de laagste prijsgarantie!

Elektrische confetti shooter; koning onder de feestartikelen!

Het gebruik van confetti stamt al uit de 19de eeuw. Confetti werd gebruikt om feestelijke gebeurtenissen net wat meer kracht bij te zetten. Tegenwoordig is het gebruik van confetti steeds verder gegroeid. We komen confetti echter vaak tegen in een andere hoedanigheid; de confetti shooter of zelfs de elektrische confetti shooter. Deze confetti kanonnen komen we erg vaak tegen op evenementen en festivals, maar ook op kleinschaligere evenementen als bruiloften, feestelijke (winkel) openingen en bedrijfsfeesten. Overal waar confetti is, daar is het feest! Om de beleving onder uw gasten helemaal compleet te maken kunt u de confetti kanonnen combineren met onze andere feestartikelen zoals de led foam sticks of onze led ballonnen!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
9.12