De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Witte ballonnen - 91cm

Witte grote ballonnen kopen tegen de laagste prijs, doe je bij De Horeca Bazaar!

Ballonnen zijn dé decoratie voor elk feest. Maar nu hebben wij van De Horeca Bazaar iets nieuws in ons assortiment. Naast onze normale ballonnen hebben we nu ook deze mega grote ballonnen toegevoegd aan ons assortiment. Deze ballonnen zijn perfect rond en zijn wel 91 cm in doorsnee. Deze ballonnen zijn dé perfecte decoratie als u het allemaal net iets anders wilt.

Witte ballonnen vullen met gekleurde confetti

Omdat deze ballonnen zo groot zijn, zijn ze zeer geschikt om te vullen met confetti. Vul de ballonnen bijvoorbeeld met mutlicolor confetti. Vul de ballonnen, blaas de ballonnen op en het feest kan los barsten. De ballonnen kunnen het publiek in gegooid worden als vermaak. Zodra er dan een van de ballonnen kapot gaat, klapt alle confetti alle kanten op en geeft het een spectaculair effect.

Grote witte ballonnen voor uw bruiloft

De witte ballonnen zijn natuurlijk ook zeer geschikt om te gebruiken bij een trouwerij. Een trouwerij is immers een van de mooiste gebeurtenissen in het leven, en dan wil je toch uitpakken ? Naast normale ballonnen kunt u nu ook deze grote ballonnen gebruiken voor uw bruiloft. Bij de Horeca Bazaar hebben wij in combinatie met de ballonnen ook deze witte confetti shooters om het feest helemaal compleet te maken. Is uw bruiloft in de avond of wilt u door middel van ballonnen wat licht creëren in een ruimte ? Neem dan een kijkje bij onze witte LED ballonnen.

Ballonnen decoratie bij De Horeca Bazaar

Bestel nu je ballonnen decoratie bij De Horeca Bazaar, wij kopen onze ballonnen direct in bij onze bron. Zo creëren wij een schaalvoordeel, dit betekent dat het voordelig is voor onze klanten. Zo hanteren wij namelijk ook onze laagste prijs garantie, als u hetzelfde product namelijk ergens anders goedkoper vindt. Dan passen wij direct onze prijzen aan. De ballon zit per 1 verpakt, maar bekijk gerust onze staffelprijzen voor grotere bestellingen. Besteld u onze producten voor 18:00 uur, dan heeft u het de volgende dag in huis (Nederland & België).

Slechts 91 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.45