De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter 28cm wit

Absolute must have bij ieder evenement; confetti shooters van MagicFX! Professionele confetti shooters voor een knalprijs!

  • Deze shooter wordt standaard geleverd met ons logo erop bedrukt. Mocht dit niet wenselijk zijn, noteer dit dan in de opmerkingen bij je bestelling. We sturen dan de blanco variant op.
  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

De absolute uitblinker onder de feestartikelen is de confetti shooter! Zonder confetti is er geen feest! Al in de 19de eeuw werd er confetti gebruikt om feestelijke gebeurtenissen te vieren. Tegenwoordig is confetti en de confetti shooter de absolute party gadgets. De confetti shooters vinden we vaak terug bij grote evenementen, festivals, maar ook bij kleinschalige bruiloften, prive feestjes, etc. Deze 28cm confetti shooters is de kleinste shooter in de lijn van MagicFX. Deze shooter is dan ook vooral geschikt als horeca gadget, bruiloft gadget, voor bedrijfs- of winkelopeningen, etc. Zorg ervoor dat het hoogtepunt van de avond ook daadwerkelijk als hoogtepunt ervaren wordt en gebruik onze confetti kanonnen!

Tip: Versterk het witte effect door onze witte confetti kanonnen te combineren met onze witte shotglaasjes van 2,5cl, witte LED ballonnen en uiteraard onze witte LED vingerlampjes.

Goedkope confetti kanonnen kopen

Met de confetti kanonnen van MagicFX bent u verzekerd van een professionele confetti shooter. Deze kanonnen zijn al vanaf 1 stuk verkijgbaar bij De Horeca Bazaar. Kijk ook eens naar onze staffelprijzen, door meer kanonnen gelijktijdig aan te kopen kunt u gebruik maken van onze kwantiteitskortingen. Wanneer u interesse hebt in meer dan 60 confetti shooters, vraag dan vrijblijvend een offerte op maat bij ons aan voor uw MagicFX confetti kanonnen tegen de laagste prijs van Nederland!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Confetti kanonnen MagicFX wit
Confetti kanonnen MagicFX wit
Confetti kanonnen kopen
Confetti kanonnen kopen

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 5.08
1 10 9.1 2908
10 10