De Horeca Bazaar

Witte ballonnen - Metallic rond - 28cm

Perfect ronde ballondecoratie te gebruiken voor uw ballonnenboog

Metallic mega ballonnen bestellen
Er bestaat bijna geen feestje zonder ballonnen of het nou gaat om de opening van uw nieuwe zaak of een groot evenement, overal zie je ballonnen. Ballonnen zijn als sinds ze bestaan dé bekendste decoratie middelen om een feestelijke gelegenheid op te vrolijken. Deze ballonnen zijn 28cm in doorsnee en zijn van een zeer professionele kwaliteit.

Ballonnenboog maken met decoratieve ballonnen


Deze ballonnen zijn zeer geschikt om te gebruiken bij het maken van een ballonnenboog, deze ballonnenboog kunt u vervolgens weer gebruiken om bijvoorbeeld uw nieuwe winkel te promoten of om te gebruiken om aandacht te trekken op een grote beurs. De doeleinden zijn oneindig en zo ook de mogelijkheden, u kunt namelijk ook eindeloos combineren met kleuren, stem uw ballonnenboog namelijk af op de huiskleuren van uw bedrijf of winkel.

Goedkope ballonnen om door te verkopen


Omdat deze ballonnen per 50 stuks verpakt zitten, zijn de ballonnen ook prima te gebruiken om door te verkopen in uw eigen winkel of zaak. Laat uw klanten zelf genieten van onze fantastische kwaliteit ballonnen en loop deze kans niet mis. Geïnteresseerd in een grote hoeveelheid ballonnen om toe te voegen aan uw eigen assortiment? Bekijk onze staffelkortingen of neem vrijblijvend contact met ons op.

De goedkoopste ballonnen kopen, gewoon bij de horeca bazaar


Deze decoratieve ballonnen van top kwaliteit koopt u natuurlijk bij De Horeca Bazaar. Wij van De Horeca Bazaar zorgen er altijd voor dat wij onze producten zo goedkoop mogelijk aan u kunnen aanbieden. Vindt u het product elders goedkoper? Dan passen wij direct onze prijzen aan! Bestelt u overigens onze producten voor 15:00 uur? Dan heeft u uw producten morgen nog in huis. (Nederland & België)
1 10 1801
9.1
1801 Beoordelingen
"Super webshop
Snelle levering"
Ook iets voor jou?
Professionele ijsfonteinen

Ijsfontein - Prof. 60 sec

Professionele ijsfonteinen online kopen! Inclusief flessenhouder. Vanwege de grootschalige inkoop van onze ijsfonteinen kunnen we deze aanbieden tegen de laagst

Vanaf
0,34
Per stuk
Shotglaasjes wit 2,5cl

Shotglaasjes wit - 2,5cl

Chique witte shotglaasjes van 2,5cl; gegarandeerd de laagste prijs van Nederland en België!

Vanaf
0,35
Per stuk
ijsfonteinen professioneel

Ijsfontein - Prof. 30 sec

Professionele ijsfonteinen, incl fleshouder en opzetstuk. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Vandaag uw ijsfonteinen online kopen, morgen in huis!

Vanaf
0,30
Per stuk
witte foamsticks

Foam sticks wit

Led foam sticks online kopen doet u bij De Horeca Bazaar. Wij bieden de witte led foam sticks aan tegen de laagste prijs en kunnen direct uit voorraad leveren!

Vanaf
0,80
Per stuk