De Horeca Bazaar

Zilveren ballonnen - Metallic - 26cm

Goedkope metallic feest ballonnen, gegarandeerd voor de laagste prijs van Nederland.

Ballonnen zijn al sinds er feestjes worden gevierd, het populairste decoratie middel dat er is. Door de vele mogelijkheden met ballonnen is er altijd wel iets leuks voor te vinden. Van ballon op latingen tot ballonbogen, ballonnen maken overal een gezellige en feestelijke indruk. Omdat ballonnen dus dé populairste decoratie middelen zijn, hebben wij een groot aantal nieuwe ballonnen toegevoegd aan ons assortiment.

Zilveren ballonnen versiering voor iedereen

Naast dat ballonnen enorm populair zijn als decoratie voor verjaardagsfeestjes zijn er steeds meer mogelijkheden om de ballonnen in te zetten. Zo kunt u bijvoorbeeld voor uw evenement een groot aantal ballonnen los laten in het publiek. Zo creëert u een zee van, in dit geval, zilveren metallic ballonnen, waar uw gasten van versteld zullen staan. U zorgt er zo tevens voor dat uw gasten juist op dit moment foto's gaan maken omdat het er natuurlijk fantastisch uit ziet. Uw gasten zorgen dan voor de extra publiciteit zodra de foto's op social media verschijnen. Het resultaat is dus een prachtig aanzicht voor u en uw bezoekers, en heel veel 'free publicity'.

De horeca bazaar, uw groothandel in ballonnen

Aangezien de ballonnen verpakt per 100 stuks verkocht worden zijn onze ballonnen ook erg in trek bij winkeleigenaren. Omdat wij niet alleen aan particulieren en horeca eigenaren verkopen kunt u namelijk ook gewoon de ballonnen doorverkopen in uw eigen winkel. U kunt daarom ook een kijkje nemen bij onze staffelprijzen. Laat uw klanten kennis maken met onze top kwaliteit producten. Net zoals onze confetti kanonnen samen met sterretjes maken deze artikelen er een waar feest van!

Zilveren metallic ballonnen kopen bij De Horeca Bazaar

Wij van De Horeca Bazaar gaan naast top kwaliteit producten ook voor de laagste prijs voor onze klanten. Zo kopen wij onze producten direct in bij de bron, de fabriek. Omdat wij het direct bij de bron inkopen zorgen wij ervoor dat de prijs minimaal blijft, voor onszelf, maar het belangrijkste, ook voor onze klant. Wij hanteren zo namelijk onze laagste prijs garantie. Bestelt u onze producten voor 18:00 uur dan heeft u het morgen in huis. (Nederland & België)

Meer info
Minder info

Nog 464 pakken op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Zilver gekleurde helium ballonnen kopen
Zilver gekleurde helium ballonnen kopen

Wij gebruiken cookies

Balloonia
EUR 2030-01-01 3.04
1 10 9.1 2906
9 10