De Horeca Bazaar

Huidskleurige ballonnen - 91cm

De mega ballon in de kleur 'skin' past bij iedere feestelijke gelegenheid!

Een feestje zonder ballonnen? Dat is geen feestje! Ballonnen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de feestwereld. De associatie is al snel gemaakt. Dit hadden we vroeger nooit kunnen bedenken toen de ballon werd uitgevonden door Faraday. Hij maakte deze van de ingewanden van dieren om daar uiteindelijk mee te experimenteren. De lucht werd erin geblazen en de ''ballon'' ging als het waren zweven. De ballonnen werden vernieuwd, verbeterd en kwamen er meer varianten. Ze werden daarom al snel gebruikt als versiering en kinderspeelgoed.

Waar wordt de mega ballon voor gebruikt?

Omdat de mega ballon een diameter heeft van 91cm is deze vrij groot om te gebruiken in je huiskamer of een ander privé feestje. Daarom worden ze door festivals grootschalig ingekocht. De mega ballon wordt dan gevuld met lucht en het publiek ingegooid. De feestgangers gaan ermee overgooien als een soort grote strandbal. Vaak worden er meer feestartikelen ingekocht die het publiek ingegooid kunnen worden, denk bijvoorbeeld aan al onze opblaas dieren! Al deze feestartikelen zorgen ervoor dat de feestgangers continue geprikkeld worden maar het draagt ook bij aan de totale sfeer van het festival. Het ziet er natuurlijk super vrolijk en tof uit zo'n geheel met stuiterende ballonnen en andere inflatables! Omdat festivals steeds meer vernieuwing willen hebben we de rustgevende kleur skin toegevoegd aan ons assortiment.

Mega ballonnen kopen bij De Horeca Bazaar

Wij kopen onze producten grootschalig in bij de directe bron. Dit creëert verschillende schaalvoordelen waardoor wij onze producten kunnen aanbieden voor de laagste prijs in Nederland en België! Vind je deze mega ballon toch nog ergens goedkoper? Dan passen wij onze prijs aan. Daarnaast geeft het ons het voordeel dat we direct uit voorraad kunnen leveren. Bestel je op werkdagen voor 18:00 uur, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Meer info
Minder info

Slechts 44 stuks in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Huidskleurige ballonnen 91cm
Huidskleurige ballonnen 91cm

Wij gebruiken cookies

Balloonia
EUR 2030-01-01 3.45
1 10 9.1 2908
10 10