De Horeca Bazaar

Huidskleurige ballonnen - Rond - 30cm

Mooie ronde ballonnen voor de laagste prijs van Nederland.

goedekope decoratieve ballonnen kopen
We kunnen niet meer zonder; ballonnen! Wie had dat gedacht toen de ballon is uitgevonden door Michael Faraday in 1824. Hij maakte hem van de ingewanden van dieren en ging ermee experimenteren. Al snel werd de ballon gezien als speelgoed voor kinderen en als feestartikel. Tegenwoordig is deze partygadget niet meer weg te denken!

Decoratieve ballonnen zijn de perfecte festival gadget!

Buiten het feit dat ballonen op zich al zorgen voor een geweldige feestsfeer zijn de decoratieve variant er voor gemaakt om nog een stapje verder te gaan. Ze worden erg vaak gebruikt in een ballonnenboog of ballonpilaar bijvoorbeeld. De decoratieve ballonnen gaan hand in hand met ons assortiment aan partygadgets, zoals bijvoorbeeld onze strandballen en de confetti kanonnen, deze producten zijn tegenwoordig onmisbaar op een feest of festival.

Goedkope decoratieve ballonnen bestellen bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar verzorgt een groot aantal horecagelegenheden en festivalorganisaties van al hun partygadgets en feestartikelen. Vanwege de enorme populariteit van de decoratieve ballonnen is het assortiment uitgebreid en heeft ook de huidkleurige decoratieve ballon zijn plekje gevonden in het assortiment van De Horeca Bazaar. De populariteit komt uiteraard door de decoratie van een evenement, ook kan een festival publiek de speelse sfeer er goed waarderen. De ballonnen worden grootschalig ingekocht bij de directe bron. Dit creëert schaalvoordelen waardoor we de ballonnen kunnen aanbieden voor de goedkoopste prijs in de Benelux! Daarnaast geeft het ons het voordeel dat we direct uit voorraad kunnen leveren. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur, dan heb je de bestelling de volgende dag al in huis!
1 10 1632
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"
Ook iets voor jou?
Foam sticks lichtgevende staven LED foam

Foam sticks rood

De rode foam sticks zijn de party gadgets sinds 2017 en brengen een ongekende sfeer! Wij bieden de foam sticks aan tegen de laagste prijs van Nederland en Belgi

Vanaf
0,63
Per stuk