De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Oranje ballonnen - Rond - 30cm

Oranje ballonnen bestellen voor ballondeco en ballonnenbogen. Ook geschikt al heliumballonnen!

Dat ballonnen de populairste decoratie middelen zijn, dat weet natuurlijk iedereen. Maar over deze decoratieve ballonnen is maar weinig bekend. Deze ballonnen zijn 30cm in doorsnee. De ballonnen zijn prachtig als ze gevuld worden, ze hebben een ronder formaat dan de feestballon. Bij dit formaat van ballonnen zijn we nu ook weer steeds meer opzoek naar nieuwe kleuren waar u uiteindelijk weer eindeloos mee kunt combineren.

Decoratieve ballonnen voor elke gelegenheid

Deze ballonnen zijn dus dé ideale ballon om te gebruiken voor ballonbogen vanwege de wat rondere vorm. Ballonbogen zien er niet alleen spectaculair uit, het trekt ook heel veel aandacht. Heeft u bijvoorbeeld een winkel die net gaat openen? Dan kunt u een prachtige ballonboog maken om voor uw winkel te zetten. De ballonboog kunt u dan perfect in de huisstijl van uw zaak of winkel maken. Je kunt namelijk eindeloos combineren met kleuren van deze perfect ronde ballon. En ze staan prachtig in de ruimte als het publiek allemaal de oranje Hawaii krans dragen.

Decoratieve ballonnen geschikt voor doorverkoop

Deze ballonnen zitten verpakt 50 stuks en zijn zeer populair bij winkeleigenaren. Omdat wij niet alleen aan particulieren en horeca eigenaren verkopen kunt u namelijk ook gewoon de ballonnen doorverkopen in uw eigen winkel. Zo kunt u onze ballonnen gebruiken om te verkopen aan uw eigen klanten en uw klanten zelf onze top kwaliteit laten ervaren. Wilt u grotere aantallen afnemen? Neem gerust een kijkje bij onze staffelprijzen!

Deco ballonnen van De Horeca Bazaar

Bestel nu je ballonnen decoratie bij De Horeca Bazaar, wij kopen onze ballonnen direct in bij onze bron. Zo creëren wij een schaalvoordeel, dit betekent dat het voordelig is voor onze klanten. Zo hanteren wij namelijk ook onze laagste prijs garantie, als u hetzelfde product namelijk ergens anders goedkoper vindt. Dan passen wij direct onze prijzen aan. De ballonnen zitten per 50 stuks verpakt. Bestelt u onze producten voor 18:00 uur, dan heeft u het de volgende dag in huis (Nederland & België).

Nog 130 pakken op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
12.34