De Horeca Bazaar

Oranje ballonnen - 28cm

Goedkope ballonnen van de beste kwaliteit! Gegarandeerd de laagste prijs.

Oranje ballonnen 28cm
Ballonnen zijn dé populairste versiering voor elke feestelijke gelegenheid, van een kleine verjaardag tot een bruiloft of natuurlijk deze oranje ballon voor bij een wedstrijd van onze nationale ploeg. Zo het feest niet hetzelfde zonder de versiering met ballonnen. Deze oranje ballon is vanaf nu verkrijgbaar bij De Horeca Bazaar.

Goedkope oranje ballonnen van topkwaliteit!

Deze goedkope oranje ballonnen zijn zeer geschikt om te gebruiken voor grote evenementen voor met bijvoorbeeld ons eigen koningsdag. De ballonnen kunnen bijvoorbeeld een muziekfestival gebruikt worden om het publiek mee te vermaken. Of maak er een mooie ballonnenboog van zodat de ingang nog meer opvalt! Zo zie je vaak bij evenementen dat de ballonnen het publiek in worden gegooid. Veel grote festival organisatoren bestellen producten bij ons zodat onze producten gebruikt worden op hun evenement.

Oranje feest met oranje decoratie

Bij De Horeca Bazaar hebben wij alles voor uw feest met als thema: Oranje. Om te beginnen natuurlijk deze oranje ballonnen. Maar zo hebben wij ook oranje hawaii kransen en oranje confetti shooter, om uw oranje feest helemaal compleet te maken.

Oranje ballon decoratie bij De Horeca Bazaar

Omdat wij deze oranje ballonnen direct bij de producent inkopen, zorgen wij ervoor dat we extra voordelig zijn tegenover onze klanten. De ballonnen zijn van een zeer professionele kwaliteit en kunnen eventueel ook worden gevuld met helium. Wij zorgen dat we altijd genoeg ballonnen op voorraad hebben. De ballonnen zijn per 100 stuks verpakt, bekijk onze staffelprijzen voor grotere bestellingen. Als u voor 16:00 uur bestelt heeft u uw producten morgen in huis. (Nederland & België)
1 10 1493
9.1
1493 Beoordelingen
"Alles snel geregeld, betrokken personeel
Onze bestelling was spoed en moest bedrukt worden!! Alles ruim op tijd binnen, precies naar wens!"