De Horeca Bazaar

Hartjes ballonnen - Wit - 25cm

Mooie hartvormige ballonnen, ook geschikt als heliumhartjes ballonnen.

Hartjes ballonnen wit 25cm
Ballonnen zijn de bekendste en meest gebruikte feestartikelen ter wereld, al decennia lang worden ballonnen gebruikt om een feestelijke gebeurtenis op te leuken of om een feestelijke gebeurtenis nog meer kracht bij te zetten. Ballonnen geven een gevoel van feest, gezelligheid en zijn eigenlijk het symbool voor feest geworden. In os zeer brede assortiment ballonnen mogen de hartjes ballonnen natuurlijk niet ontbreken!

Hartjes ballonnen, zeer populair!

Zoals gezegd zijn ballonnen de meest populaire feestartikelen, al sinds mensheugenis eigenlijk. Natuurlijk komen er steeds nieuwe vormen, maten en kleuren bij om het gebruik van ballonnen dynamisch te houden. Zo zijn ook de hartjes ballonnen relatief nieuw, en we kunnen zeggen dat het een doorslaand succes is. Zo worden deze hartjes ballonnen vaak gebruikt op bruiloften, tijdens Valentijnsdag in de horeca en op privé feestjes. Deze witte hartjes ballonnen zijn onze nieuwe toevoeging en zijn nu al razend populair!

Tip: de witte hartjes ballonnen zijn goed te combineren met hartjes confetti kanonnen voor het echte Valentijns gevoel.

Hartjes ballonnen als helium ballonnen!

Onze ballonnen, en dus ook onze hartjes ballonnen, komen uit de fabriek van Balloonia. Deze Spaanse fabrikant is een van de grootste producenten van ballonnen in Europa, wij zijn dan ook zeer trots op onze nauwe samenwerking met Balloonia. Vanwege de zeer hoge kwaliteit van de Balloonia ballonnen, zijn onze ballonnen ook zeer geschikt om te vullen met helium. De dikke latex zorgt ervoor dat de helium hartjes ballonnen lang in de lucht zullen blijven.

Hartjes ballonnen met de laagste prijsgarantie!

Hartjes ballonnen zijn hot! De populariteit van de hartjes ballonnen is nog steeds groeiende en ook wij merken dat de vraag naar de hartjes ballonnen enorm groot is. Vanwege het feit dat wij de ballonnen direct bij Balloonia, de fabrikant, inkopen creëren we inkoopvoordelen waardoor we de hartjes ballonnen altijd met de laagste prijsgarantie aan kunnen bieden. En voor 16:00 besteld betekend morgen in huis!
1 10 1632
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"
Ook iets voor jou?
Professionele ijsfonteinen

Ijsfontein - Prof. 60 sec

Professionele ijsfonteinen online kopen! Inclusief flessenhouder. Vanwege de grootschalige inkoop van onze ijsfonteinen kunnen we deze aanbieden tegen de laagst

Vanaf
0,34
Per stuk
Shotglaasjes transparant 2,5cl

Shotglaasjes transparant - 2,5cl

De goedkoopste shotglaasjes van de Benelux! Bestel je transparante shotglaasjes 2,5cl vandaag online en je hebt ze morgen al in huis!

Vanaf
0,28
Per stuk
ijsfonteinen professioneel

Ijsfontein - Prof. 30 sec

Professionele ijsfonteinen, incl fleshouder en opzetstuk. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Vandaag uw ijsfonteinen online kopen, morgen in huis!

Vanaf
0,30
Per stuk
witte foamsticks

Foam sticks wit

Led foam sticks online kopen doet u bij De Horeca Bazaar. Wij bieden de witte led foam sticks aan tegen de laagste prijs en kunnen direct uit voorraad leveren!

Vanaf
0,51
Per stuk