De Horeca Bazaar

Groene ballonnen - 91cm

Grote groene mega ballonnen voor de laagste prijs van Nederland.

Ballonnen, ze zijn het eerste waar je aan denkt als je een feest gaat geven. Van groot tot klein, van een festival tot een verjaardag. Overal vind je ballonnen terug. Wij zijn daarom ook erg blij dat we weer een groot aantal nieuwe kleuren aan ons assortiment ballonnen hebben mogen toevoegen. Zo ook met deze groene mega ballon. Deze ballon is wel 91 cm in doorsnee!

Groene ballonnen als decoratie voor uw festival

Onze mega ballonnen zijn vooral in trek bij grote festival organisatoren, het is namelijk een prachtig aanzicht als je de ballonnen opblaast met helium en ze vervolgens als decoratie middel gebruikt bij het festival, om bijvoorbeeld in een tros bij het podium te laten hangen. De mega ballonnen zien er namelijk erg spectaculair uit. De ballonnen zijn van top kwaliteit en u kunt ze daarom ook gebruikt worden om het publiek in te gooien als een soort extra vermaak. Met deze groene kleur kan je de ballon matchen met de huiskleuren van uw bedrijf of bedrijfslogo. Of kies voor de confetti shooters met vulling naar keus en laat ons speciaal voor uw huisstijl of evenement uw artikelen op maat klaarmaken!

Grote groene ballonnen voor uw Halloween feest!

Onze ballonnen worden vooral gekocht door particulieren, die ze gebruiken voor bijvoorbeeld een klein verjaardagsfeestje of een leuk thema feest. Met deze groene ballonnen kunt u bijvoorbeeld heel leuk uw Halloween feest aankleden in combinatie met onze nieuwe zwarte latex ballonnen. Vul de ballonnen bijvoorbeeld met helium en hang ze naast elkaar. Dit geeft samen met de zwarte ballonnen een mysterieus een spookachtig effect. U kunt kiezen om de grote groene en zwarte ballonnen samen te hangen. Maar het is ook een leuk om groot en klein samen te combineren.

Grote groene ballonnen bij De Horeca Bazaar

Wij van De Horeca Bazaar gaan naast top kwaliteit producten ook voor de laagste prijs voor onze klanten. Zo kopen wij onze producten direct in bij de bron, de fabriek. Omdat wij het direct bij de bron inkopen zorgen wij ervoor dat de prijs minimaal blijft, voor onszelf, maar het belangrijkste, ook voor onze klant. Wij hanteren zo namelijk onze laagste prijs garantie. Bestelt u onze producten voor 18:00 uur dan heeft u het morgen in huis. (Nederland & België)

Meer info
Minder info

Slechts 28 stuks in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Groene ballonnen 91cm
Groene ballonnen 91cm

Wij gebruiken cookies

Balloonia
EUR 2030-01-01 3.45
1 10 9.1 2889
10 10