De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Lime groene ballonnen - 91cm

Mega grote ballonnen als decoratieve eyecatcher!

Feestartikelen, feestdecoratie en sfeerartikelen worden steeds belangrijker in ons uitgaansleven. Het totaalplaatje voor uw gasten dient helemaal te kloppen. Oog voor detail is van groot belang! De Horeca Bazaar is opgericht door horeca- en festivalorganisatoren die duidelijk inzagen dat het groeiende belang van feestartikelen bepalend kon zijn voor de markt. Vandaar dat sfeer- en feestartikelen werden ingekocht, eerst enkel voor eigen gebruik, vervolgens ook om collages te mogen bedienen. Knal in de avond anders nog even de prachtige MagicFX handmatige streamer shooter 80cm fluo groen de lucht in!

Grote ballonnen voor uw event of festival

Deze grote ballonnen worden uiteraard ingezet als decoratieve eyecatcher. Op festivals zien we steeds vaker decoratie onder het mom "less is more", daar passen deze mega ballonnen prima onder. Een aantal ballonnen geeft direct een zeer sfeervol effect aan een zaal of area. Echter zijn onze mega ballonnen de laatste jaren ook voor andere doeleinden ingezet. Zo worden deze grote ballonnen vaak vanaf het podium het publiek ingegooid, het effect dat u ook kent met strandballen en opblaasdieren. Het geeft het publiek prikkels, het geeft beleving!

Mega grote ballonnen voor mega kleine prijzen!

Wij verkopen deze grote ballonnen online tegen de laagste prijs van Europa. Vanwege onze grootschalige import kunnen wij de inkoopprijs erg laag houden. Dit inkoopvoordeel geven we vervolgens weer terug aan onze klanten, aan u dus! Op deze manier binden wij steeds meer horecazaken en festivals, waardoor de inkoop nog verder kan groeien en de inkoopprijzen verder zullen dalen. Op deze manier creëren we met elkaar een win-win situatie! Een bijkomend voordeel is dat we deze mega ballonnen altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw grote ballonnen voor 18:00 uur bestellen = de volgende dag bij u in huis!

Slechts 32 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.45