De Horeca Bazaar

Lime groene ballonnen - 91cm

Mega grote ballonnen als decoratieve eyecatcher!

Feestartikelen, feestdecoratie en sfeerartikelen worden steeds belangrijker in ons uitgaansleven. Het totaalplaatje voor uw gasten dient helemaal te kloppen. Oog voor detail is van groot belang! De Horeca Bazaar is opgericht door horeca- en festivalorganisatoren die duidelijk inzagen dat het groeiende belang van feestartikelen bepalend kon zijn voor de markt. Vandaar dat sfeer- en feestartikelen werden ingekocht, eerst enkel voor eigen gebruik, vervolgens ook om collages te mogen bedienen. Knal in de avond anders nog even de prachtige MagicFX handmatige streamer shooter 80cm fluo groen de lucht in!

Grote ballonnen voor uw event of festival

Deze grote ballonnen worden uiteraard ingezet als decoratieve eyecatcher. Op festivals zien we steeds vaker decoratie onder het mom "less is more", daar passen deze mega ballonnen prima onder. Een aantal ballonnen geeft direct een zeer sfeervol effect aan een zaal of area. Echter zijn onze mega ballonnen de laatste jaren ook voor andere doeleinden ingezet. Zo worden deze grote ballonnen vaak vanaf het podium het publiek ingegooid, het effect dat u ook kent met strandballen en opblaasdieren. Het geeft het publiek prikkels, het geeft beleving!

Mega grote ballonnen voor mega kleine prijzen!

Wij verkopen deze grote ballonnen online tegen de laagste prijs van Europa. Vanwege onze grootschalige import kunnen wij de inkoopprijs erg laag houden. Dit inkoopvoordeel geven we vervolgens weer terug aan onze klanten, aan u dus! Op deze manier binden wij steeds meer horecazaken en festivals, waardoor de inkoop nog verder kan groeien en de inkoopprijzen verder zullen dalen. Op deze manier creëren we met elkaar een win-win situatie! Een bijkomend voordeel is dat we deze mega ballonnen altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw grote ballonnen voor 18:00 uur bestellen = de volgende dag bij u in huis!

Meer info
Minder info

Slechts 32 stuks in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Lime groene ballonnen 91cm
Lime groene ballonnen 91cm

Wij gebruiken cookies

Balloonia
EUR 2030-01-01 3.45
1 10 9.1 2908
10 10