De Horeca Bazaar

Groene ballonnen - 130cm

Hoge kwaliteit mega ballonnen, zeer geschikt voor helium!

Ballonnen bestaan al sinds jaar en dag en werden vooral gebruikt als feestdecoratie. Ballonnen worden geassocieerd met feest en andersom. Van bruiloften tot mega festivals en van chique clubs tot kinderfeestje; voor iedere (feestelijke) gelegenheid zijn er bijhorende ballonnen. Door de jaren heen heeft de ontwikkeling van ballonnen en toebehoren echter ook niet stil gestaan. Steeds nieuwe type ballonnen zijn er gekomen en toebehoren die het gebruik van ballonnen makkelijker hebben gemaakt. Vooral door de opkomst van de mega evenementen en festivals is ook de populariteit van de mega grote ballonnen flink toegenomen.

Mega ballonnen als feestdecoratie en als feestartikel!

Zoals gezegd worden de ballonnen van oudsher vooral ingezet om een feestelijke gelegenheid extra feestelijk te maken. De ballonnen geven letterlijk en figuurlijk kleur aan de feestlocatie. Deze mega grote ballonnen worden vooral gebruikt als eyecatcher. We zien ze bijvoorbeeld veel bij de entree van een horecagelegenheid of tegen het plafond van een grote feesttent. Deze mega ballonnen geven het het WOW-effect, ze prikkelen uw gasten. Naast de functie van feestdecoratie, hebben onze mega ballonnen ook steeds vaker de functie van feestartikel. Deze nieuwe functie is gelijk gekomen met de opkomst van de festivals. Onze mega ballonnen worden tijdens een hoogtepunt op de avond het publiek ingeworpen om de gasten nog verder op te zwepen. Dit wordt dan vaak gecombineerd met onze groene foam sticks en strandballen die eveneens het publiek ingeworpen worden.

Hoge kwaliteit ballonnen, zeer geschikt voor helium!

Onze ballonnen worden geproduceerd door de hoogwaardige ballonnenfabriek "Balloonia". Balloonia is gevestigd in Spanje en voldoet aan de zeer strenge regelgeving ter aanzien van ballonnen. Balloonia levert wereldwijd haar ballonnen aan de grootste distributeurs van ieder land. Wij zijn dan ook zeer trots dat we officieel zakenpartner zijn van Balloonia. Vanwege het feit dat onze ballonnen van de hoogste kwaliteit latex zijn, zijn ze erg sterk en is de latex stecig. Dit zorgt ervoor dat deze mega ballonnen (maar ook al onze andere ballonnen) zeer geschikt zijn om te vullen met helium. Helium ballonnen geven een prachtig effect en zien we vaak terug bij bijvoorbeeld bruiloften. Met de helium ballonnen kun je ook een prachtige ballonnen hemel maken in uw feest- of festivaltent.

Mega grote ballonnen tegen mega lage prijzen!

Wij verkopen al onze ballonnen, en andere feestartikelen, met de garantie op de laagste prijs! Hoe wij dat doen? Simpel! Wij doen altijd direct zaken met de fabrikant van onze feestartikelen. Op deze manier omzeilen we de dure tussenhandelaar en kunnen we die marges vervolgens teruggeven aan onze relaties, aan u dus! Daarnaast kopen we al onze ballonnen enorm grootschalig in, dit zorgt voor verdere schaalvoordelen en inkoopvoordelen. Een bijkomend voordeel van het enorm grootschalig inkopen van onze ballonnen is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag uw ballonnen kopen voor 16:00 uur = de volgende dag al bij u in huis!
Groene ballonnen 130cm
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."
Ook iets voor jou?
Groene foam sticks, led lichtstaven

Foam sticks groen

Foam sticks zijn de party gadget van 2019 en brengen een ongekende sfeer! Vanwege grootschalige inkoop leveren wij de foam sticks met de laagste prijsgarantie!

Vanaf
0,54
Per stuk
Shotglaasjes groen 2,5cl

Shotglaasjes groen - 2,5cl

Bestel deze kunststof groene shotglaasjes 2,5cl op werkdagen voor 16:00 uur en je hebt ze de volgende dag al in huis!

Vanaf
0,35
Per stuk
Shotglaasjes transparant 2,5cl

Shotglaasjes transparant - 2,5cl

De goedkoopste shotglaasjes van de Benelux! Bestel je transparante shotglaasjes 2,5cl vandaag online en je hebt ze morgen al in huis!

Vanaf
0,28
Per stuk
Professionele ijsfonteinen

Ijsfontein - Prof. 60 sec

Professionele ijsfonteinen online kopen! Inclusief flessenhouder. Vanwege de grootschalige inkoop van onze ijsfonteinen kunnen we deze aanbieden tegen de laagst

Vanaf
0,34
Per stuk