De Horeca Bazaar

Lime groene ballonnen - Rond - 30cm

Lime kleurige ballonnen voor een zomerse uitstraling!

Vanwege de populariteit van de decoratieve ballonnen is het assortiment verbreed, om ervoor te zorgen dat elk evenement precies heeft wat het nodig heeft. Ballonnen staan al sinds een lange tijd garant voor een feestje, vanwege de populariteit worden mensen steeds creatiever met ballonnen, zo gebruiken events en festivals tegenwoordig ook ballon pilaren of ballonnenbogen. De lime groene decoratieve ballon bijvoorbeeld is perfect voor het maken van een ballonnenboog met een groen thema, denk bijvoorbeeld aan een ballonnenboog met de lime groene ballon in combinatie met de donkergroene decoratieve ballon en de witte ballon.

Decoratieve ballonnen voor feesten en festivals

De lime groene decoratieve ballon is, net als de andere decoratieve ballonnen, ook geschikt om met de helium tank te vullen, om extra sfeer toe te voegen aan een evenement. De ballonnen creëren behalve een goede feest sfeer ook voor, de naam zegt het al, de decoratie van een feest of festival. Om een event net dat beetje extra te geven zijn de decoratieve ballonnen perfect! De ballonnen vallen ook te vullen met de elektrische ballonnenpomp van 220volt.
Lime groene ballonnen rond  30cm
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."
Ook iets voor jou?
Glow sticks rood

Glowsticks - Rood

Breeklichtjes kopen als ideale feestartikel tegen de laagste prijs van Nederland! Uw glow sticks vandaag online bestellen, morgen al bij u in huis!

Vanaf
0,05
Per stuk
Foam sticks lichtgevende staven LED foam

Foam sticks rood

De rode foam sticks zijn de party gadgets sinds 2017 en brengen een ongekende sfeer! Wij bieden de foam sticks aan tegen de laagste prijs van Nederland en Belgi

Vanaf
0,54
Per stuk