De Horeca Bazaar

Mintgroene ballonnen - Rond - 30cm

Pastel kleurige ballonnen; altijd met de laagste prijs garantie!

Mintgroene ballonnen rond 30cm bestellen
De decoratieve ballonnen zijn erg populair op jubilea, festivals en andere feestelijke evenementen, om een ballonnenboog mee te maken bijvoorbeeld. Ballonnenbogen trekken de aandacht van mensen en dat is precies wat een evenementen organisator wil, opvallen en de aandacht van mensen trekken. De decoratieve ballonnen van De Horeca Bazaar kunnen erg breed worden ingezet, festivals bijvoorbeeld kunnen niet meer zonder de decoratieve ballonnen en ook de confetti shooters en de foam sticks zijn onmisbaar geworden op de hedendaagse festivals. Vul ze gemakkelijk met de helium tanks van De Horeca Bazaar!

Decoratieve ballonnen, uitstekende kwaliteit voor de allerlaagste prijs!

De mint groene variant van de decoratieve ballon is net als alle andere vormen, kleuren en maten ballonnen van De Horeca Bazaar zeer geschikt voor het maken van een ballonnenboog of een ballonnenpilaar. Ook zijn de ballonnen geschikt om gebruikt te worden als helium ballonnen. De Horeca Bazaar heeft de beste kwaliteit ballonnen voor de allerlaagste prijs, hoe wij dit doen? Wij kopen onze producten in bij de fabrikant, hierdoor worden eventuele tussenhandelaren weggelaten en blijven de prijzen laag. De ballonnen zijn van professionele kwaliteit en worden u door De Horeca Bazaar aangeboden tegen de allerlaagste prijs van Nederland. Bestel de decoratieve ballonnen vandaag voor 16:00 en u heeft ze morgen al in huis!
1 10 1632
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"
Ook iets voor jou?
Foam sticks lichtgevende staven LED foam

Foam sticks rood

De rode foam sticks zijn de party gadgets sinds 2017 en brengen een ongekende sfeer! Wij bieden de foam sticks aan tegen de laagste prijs van Nederland en Belgi

Vanaf
0,63
Per stuk