De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Groene ballonnen - LED - 30cm

Laat de kamer groen oplichten met deze fantastische LED ballon

Feestdecoraties zijn er in allerlei soorten en maten. Zo heb je bijvoorbeeld de meest bekende: ballonnen, confetti kanonnen, feesthoedjes, enzovoort. Maar wanneer je even wat verder kijkt dan dat je normaal gesproken zou doen, kom je nog veel meer leuke feestartikelen tegen voor op een feestje! Zoals deze led ballonnen. Met deze prachtige groene led ballonnen laat jij je gasten opkijken van verbazing! Een keer iets anders dan normaal is toch ook wel is leuk namelijk.

Led ballonnen op speciale gelegenheden

Led ballonnen worden veel gebruikt op feestjes en partijen. Maar led ballonnen worden ook op specialere gelegenheden gebruikt. Denk hierbij aan aan bijvoorbeeld bruiloften. Hier zijn onze witte led ballonnen helemaal hip! Maar denk ook aan full-moon party's. Tussen de met neonverf geschminkte mensen hangen dan allerlei gekleurde led ballonnen die de sfeer nog meer doen opleven.

Led ballonnen bij De Horeca Bazaar

Ook op onze led ballonnen, heb je zoals je gewend bent van ons, de laagste prijsgarantie! Dit wilt zeggen dat je de zelfde ballonnen nergens anders goedkoper tegen zult komen. Maar hoe kunnen wij deze garantie bieden? Dit kunnen wij waar maken omdat we al onze producten grootschalig inkopen bij de fabrikant. Wij doen dus geen zaken met groothandelaren of tussenpersonen die de prijzen ophogen. Hierdoor kunnen we de marges die we besparen weer doorspelen naar de klant.

Slechts 22 pakken in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2807
9.1
2807 Beoordelingen
"Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!"
3.36