De Horeca Bazaar

Lichtblauwe ballonnen - Metallic - 87cm

Blauwe mega ballon, ideaal voor een baby shower! Altijd voor de laagste prijs van Nederland

Lichtblauwe ballonnen metallic 87cm
Ballonnen zijn al sinds we feestjes vieren, de populairste decoratie in combinatie met slingers. Van een enorm evenement, tot een kleine horeca gelegenheid of verjaardag, ballonnen zie je overal terug. Wij zijn daarom ook erg blij dat we weer een groot aantal nieuwe kleuren aan ons assortiment ballonnen hebben mogen toevoegen. Maar naast ons nieuwe assortiment in normale ballonnen, hebben wij nu ook deze reuze ballonnen toegevoegd aan ons assortiment. Zo kunt u naast de normale maat, ook kiezen voor super grote ballonnen bij De Horeca Bazaar. Deze super grote ballonnen zijn nu ook in metallic uitvoering!

Reuze ballonnen afstemmen op uw gelegenheid

U kunt deze ballonnen ook perfect afstellen op uw gelegenheid. Zo zijn deze blauwe reuze ballonnen leuk om te gebruiken als u bijvoorbeeld een feestje te vieren heeft op uw bedrijf. Stem deze ballonnen dat op kleur af zodat ze matchen bij de kleuren van uw bedrijfslogo of huiskleuren. Deze perfecte ronde blauwe reuze ballonnen zijn een enorme eyecatcher voor al uw gasten. Hang deze mega grote ballonnen bijvoorbeeld bij uw ingang zodat iedereen deze mooie ballonnen gelijk ziet.

Mega ballonnen op uw baby shower

Bent u in verwachting van een een zoontje? Deze licht blauwe ballonnen zijn erg leuk op uw baby shower, want het krijgen van een zoontje moet natuurlijk gevierd worden. Zo kunt u de ballonnen bijvoorbeeld vullen met prachtige licht blauwe confetti, u sluit dan af met een knaller. Het is een groot feest zodra de ballon geknapt is en overal door de ruimte ligt prachtige confetti. Deze confetti is dus perfect te combineren met deze grote mega ballonnen.

Ballonnen decoratie bij De Horeca Bazaar

Bestel nu je ballonnen decoratie bij De Horeca Bazaar, wij kopen onze ballonnen direct in bij onze bron. Zo creëren wij een schaalvoordeel, dit betekent dat het voordelig is voor onze klanten. Zo hanteren wij namelijk ook onze laagste prijs garantie, als u hetzelfde product namelijk ergens anders goedkoper vindt. Dan passen wij direct onze prijzen aan. De ballon zit per 1 verpakt, maar bekijk gerust onze staffelprijzen voor grotere bestellingen. Bestelt u onze producten voor 16:00 uur, dan heeft u het de volgende dag in huis (Nederland & België).
1 10 1632
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"