De Horeca Bazaar

Blauwe ballonnen - 91cm

Mega grote hemelsblauwe ballonnen, altijd voor de laagste prijs!

Ballonnen zijn al lang niet meer alleen simpele feestdecoratie. Tegenwoordig vind je ballonnen in allerlei soorten, maten, vormen en kleuren. De mega grote ballonnen van De Horeca Bazaar zijn favoriet bij horeca ondernemers en evenement organisaties. Naast dat de grote ballonnen een fantastisch (en gemakkelijk te creëren) effect geven als decoratie, worden ze ook vaak gebruikt als sfeermaker door ze door het publiek te laten gaan.

Reuze ballonnen op iedere gelegenheid

Babyborrels, schoolfeesten, festivals, trouwfeesten, openingen. Ballonnen zijn altijd goed. De mega reuze ballonnen hebben een hemelsblauwe kleur en zijn daardoor inzetbaar op veel verschillende soorten gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren van uw huisstijl.

Mega ballonnen van top kwaliteit

De Horeca Bazaar werkt altijd direct samen met de bron. We hebben veel contact met de producent waardoor we controle hebben op de kwaliteit van onze producten. De ballonnen zijn gemaakt van een sterk rubber latex. Daarnaast werken we veel samen met professionele ballonnen decorateurs. Door ervaring in de praktijk en de feedback van de professionals werken we dagelijks aan ballonnen van top kwaliteit.

Ballonnen bestellen bij De Horeca Bazaar

Doordat wij onze producten altijd zeer grootschalig bij de producent inkopen, creëren we schaalvoordelen, waardoor we altijd de laagste prijs kunnen garanderen op onze producten. Vindt u ergens anders hetzelfde product voor een lagere prijs? Dan passen wij direct de prijzen aan.

We leveren altijd direct uit voorraad. Dus vandaag voor 18:00 besteld is morgen in al huis!

Meer info
Minder info

Slechts 38 stuks in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Blauwe ballonnen 91cm
Blauwe ballonnen 91cm

Wij gebruiken cookies

Balloonia
EUR 2030-01-01 3.45
1 10 9.1 2889
10 10