De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Donkerblauwe ballonnen - 91cm

Grote blauwe ballonnen tegen de laagste prijs van Nederland.

Ballonnen zijn wellicht de oudste, en meest bekende, feestartikelen die er bestaan. Waar er feest is, daar zijn ook ballonnen..... en andersom natuurlijk. In een snel veranderende uitgaanswereld worden veel nieuwe festival- en horeca gadgets op de markt gebracht. Echter blijven de ballonnen de absolute nummer een wanneer het gaat om feestdecoratie. Tijdens het uitgaan in de horeca of tijdens een festival staat beleving tegenwoordig op de eerste plaats, hierdoor worden ballonnen ook op meerdere manier ingezet.

Mega ballonnen kopen voor uw event!

Zoals gezegd worden ballonnen sinds jaar en dag gebruikt als feestdecoratie. Denk aan ballonnen op een verjaardagsfeestje of de alom bekende ballonnenboog bij een winkelopening of een jubileum. Door de enorme opkomst van de festivals worden de ballonnen tegenwoordig ook ingezet als ware party gadget! Dan hebben we het vooral over deze enorme mega ballonnen met een doorsnee van maar liefst een meter! Deze mega grote ballonnen worden dan vanuit het podium, door de DJ of de MC, het publiek ingegooid. Mensen willen non stop geprikkeld worden en het laten rondgaan van deze mega ballonnen door de feestzaal geeft dat ultieme gevoel van beleving!

Mega grote ballonnen als feestdecoratie

Feestdecoratie wordt steeds belangrijker. Met een goede uitstraling staat u al met 1-0 voor bij uw bezoekers. Vaak vinden we deze mega ballonnen terug bij een entree van een club, buiten aan de zuilen, of aan het plafond van een festival tent. Deze mega ballonnen dienen vaak ook als topballon bovenop een ballonnenboog of ballonnenpilaar. Het draait allemaal om een aantal juiste eyecatchers toe te voegen aan uw event, deze mega ballonnen mogen daar absoluut niet bij ontbreken! Combineer dit met onze trendy zwarte festivalbril en je bent er helemaal klaar voor!

Festival- en horeca gadgets met de laagste prijsgarantie!

Ballonnen zijn een van de meest populaire artikelen uit ons ruime assortiment feestartikelen en horeca gadgets. Al onze feestproducten hebben allemaal een ding gemeen; ze worden aangeboden met de laagste prijsgarantie! Hoe dat kan? Heel simpel! Wij kopen al onze feestartikelen direct in bij de fabrikant van ieder afzonderlijk product. Daardoor betalen we nooit teveel aan een tussenhandelaar. Daarnaast kopen we onze feestartikelen dusdanig grootschalig in, dat we ook hier schaalvoordelen op creëren. Deze twee inkoopvoordelen gecombineerd zorgen ervoor dat we altijd een deel van de marge terug kunnen geven aan onze relaties en daardoor altijd goedkoper zijn dan de concurrent. Een bijkomend voordeel is dat we door het grootschalig importeren van onze producten al onze feestartikelen uit voorraad kunnen leveren, zo ook onze mega ballonnen bijvoorbeeld. Vandaag uw goedkope ballonnen online kopen = de volgende dag al bij u in huis!

Nog 120 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.45