De Horeca Bazaar

Opblaasbare bekerhouder - Donut

Een lekkere cocktail in het zwembad én je handen vrij? Nu kan het met de opblaas bekerhouder!

  • Je pompt deze opblaasbare bekerhouders het best op met onze ballenpomp!

Niks is zo lekker als op een bloed hete dag even een lekkere koude duik te nemen in het zwembad of een ijskoude cocktail naar binnen te werken. Dit gaat helaas niet altijd even makkelijk samen.... Daar is nu verandering in! Met deze grappige opblaas bekerhouder in de vorm van een donut, houd jij je drankje gemakkelijk overeind in het zwembad.

Grote afnames voor een poolparty?

Geef jij deze zomer een dikke poolparty? Dan mogen deze leuke opblaas bekerhouders niet ontbreken! Geef jouw gasten de ultieme ervaring en laat ze feesten zonder dat ze moeten oppassen dat ze hun drankje morsen. Daar komt nog is bij dat wanneer je een groot aantal afneemt, de stukprijs aanzienlijk lager wordt. Des te aantrekkelijker om wat meer aan te schaffen voor je poolparty ;).

opblaas bekerhouders afnemen bij onze webshop

Wanneer je bij De Horeca Bazaar deze te gekke opblaas bekerhouders afneemt, ben je verzekerd van de aller laagste prijs van Nederland! Als je al bekend bent bij ons, dan weet je dat we al onze klanten de laagste prijsgarantie aanbieden. Wanneer je dezelfde feestartikelen toch ergens anders goedkoper ziet? Laat het ons even weten, wij matchen de prijs en passen de prijs op de site direct aan! Mocht je nog op zoek zijn naar andere gadgets voor bij je poolparty? Neem even een kijkje naar onze andere inflatables. Maar pas op voor de opblaaskrokodil!

Meer info
Minder info

Nog 264 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Opblaasbare bekerhouder donut kopen
Opblaasbare bekerhouder donut kopen

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 1.36
1 10 9.1 2889
10 10