De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Opblaasbare bekerhouder - Flamingo

De reuze populaire flamingo houd nu ook je drankje voor je bij! En dat in het water!

Heb jij ook wel is dat je gewoon lekker in het water wilt genieten van een heerlijk koud drankje? Maar om steeds die beker in je handen te hebben is ook gruwelijk onhandig! De Horeca Bazaar komt nu met een oplossing voor dit probleem. De opblaasbare bekerhouder in de vorm van een flamingo houd jouw drankje gemakkelijk bij zich op het water. En naast dat dit natuurlijk een praktische functie heeft, ziet het er ook ontzettend leuk uit! Het is bijvoorbeeld ook een ontzettend leuk idee om zomers je gasten koude dranken te serveren met deze flamingo eronder!

De opblaas bekerhouder flamingo is hét product van de zomer

Flamingo's zijn altijd al populair geweest. Waarschijnlijk omdat de beesten zo'n exotische kleuren hebben. Maar ze zijn pas echt populair geworden door de beroemdheden die opeens overal met flamingo spullen liepen. De flamingo staat nu dan ook wel bekend als hét dier van de zomer. En daar hoort natuurlijk merchandise bij. Daarom zie je deze zomer weer overal de opblaas flamingo's en opblaas bekerhouders terug komen. Zoek je nog naar andere opblaas dieren of opblaasinstrumenten? Kijk dan even tussen al onze inflatables!

Opblaas bekerhouders en andere opblaasdieren kopen bij De Horeca Bazaar

Wanneer je bij De Horeca Bazaar op de site bent, weet je automatisch al dat je goed zit. Wij bieden je namelijk veel voordelen aan waardoor we dé verkoper zijn voor de klant. Denk hierbij aan de aller laagste prijsgarantie, snelle levering, uitmuntende klantenservice, enzovoort. Dus wanneer je jou opblaas bekerhouders gaat kopen, hoef je niet meer verder te zoeken! Hier zit je zeker goed.

Nog 3173 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2743
9.1
2743 Beoordelingen
"Topservice en supersnel
Maandag besteld en de volgende dag al binnen, super!"
1.4