De Horeca Bazaar

Opblaasbare bekerhouder - Palmboom

Zorg ervoor dat jouw drankje lekker blijft drijven tijdens je poolparty met deze opblaasbare bekerhouder!

bekerhouder opblaasbaar palmboom drijvende cupholder palmboom
Op een warme dag is er niks lekkerder dan relaxen in een lekker koel zwembad. En om het helemaal compleet te maken wil je er natuurlijk een lekker koel drankje bij. Het enige probleem is dat je dit drankje niet continu in je handen wil hebben. De Horeca Bazaar heeft dé oplossing voor dit probleem. Namelijk een opblaasbare bekerhouder in de vorm van een palmboom. Het is een super praktische bekerhouder omdat hij blijft drijven, dus je hoeft niet je drankje continu in de gaten te houden. Maar behalve dat het heel praktisch is ziet het er ook nog eens heel leuk uit. Dit is ideaal voor aankleding van een poolparty of voor als er wat vrienden/vriendinnen langs komen om te zwemmen.


De opblaasbare bekerhouder palmboom is de perfecte match voor een poolparty


Als je denkt aan een lekkere warme dacht op bijvoorbeeld het strand denk je automatisch ook aan palmbomen. Palmbomen staan symbool voor een tropische omgeving en geven dus een echt zomers gevoel. Dus met het aanschaffen van deze bekerhouders breng je het ultieme zomergevoel in je tuin. Als je dat gevoel helemaal compleet wil maken hebben we nog meer soorten "strandballen en opblaasdieren" in ons assortiment.


De Horeca Bazaar is jouw nummer 1 in opblaasbare bekerhouders en andere opblaasbare artikelen


Bij De Horecabazaar zit je altijd goed als je op zoek bent naar opblaasbare producten. We hebben de allerlaagste prijsgarantie en een snelle levering. (op werkdagen voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis) Verder kun je met ons assortiment je tuinfeest of poolparty helemaal compleet maken, en dat voor de beste prijs!
1 10 1594
9.1
1594 Beoordelingen
"Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge..."
Ook iets voor jou?