De Horeca Bazaar

Opblaas aap

Junglefeestje? Beestenbende? De perfecte decoratie of partygadget!

Verstop de bananen want deze opblaas apen komen eraan! Toevallig een jungle feestje en zoek je nog naar de ideale aankleding? Dan mag je stoppen met zoeken, want deze opblaas aap steelt de show. Doordat de opblaas aap op vele manieren gebruikt kan worden, maakt dit een gemakkelijke party toevoeging. Je kan de opblaas aap bijvoorbeeld op verschillende plekken neer zetten als decoratie of ergens ophangen door middel van zijn haak wormige armen. Ook kan deze aap gezellig mee in het publiek meedoen door middel van een crowdsurf!

De opblaas aap op feesten en festivals

Zoals hierboven al benoemt heeft de opblaas aap vele functies. We horen vaak van onze klanten dat de aap als een soort mascotte wordt gebruikt op feestjes en dat vele mensen er mee op de foto willen. Op grotere feesten biedt de opblaas aap meer als sfeertoevoeging maar maakt het feest wel compleet. Op grotere feesten kan de opblaas aap het beste gecombineerd worden met andere inflatables en confetti. Op deze manier maak je de beleving volledig compleet. Want zeg nou zelf, je wilt wel dat je feest herinnerd wordt!

Opblaas aap bij De Horeca Bazaar

Het is je misschien al wel bekend: Dé beloftes van De Horeca Bazaar. Wanneer je tussen onze vele klantgenreviews gaat kijken zie je vaak drie dingen terug komen. Service, snelheid en prijs-kwaliteit verhouding. Dit zijn dan ook gelijk de punten waar wij op focussen. Je krijgt bij ons de laagste prijsgarantie. Dit wilt zeggen dat wanneer je de opblaas aap (of een ander artikel) bij ons besteld, je dit altijd voor de beste prijs op het internet hebt. Is dit ooit niet het geval? Laat dit gerust weten, wij passen direct de prijs aan en matchen jou het verschil. Zo heb je je opblaas aap altijd voor de beste deal en wanneer je ze voor 18;00 besteld, heb je ze de volgende dag al in huis.

Meer info
Minder info

Nog 2976 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
opblaas aap
opblaas aap
opblaas aap de horeca bazaar
opblaas aap de horeca bazaar

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.81
1 10 9.1 2908
10 10