De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Opblaas keyboard

Steel de spotlight met deze prachtige opblaas keyboard

Je staat op een festival, je hebt net een klein dipje omdat je al uren lang achter elkaar op je voeten staat mee te feesten op de vetste nummers. Opeens dropt de beat en worden er verschillende confetti kanonnen afgeschoten. Daarna gooien ze tientallen soorten opblaas instrumenten het publiek in! Wat een beeld! Gelijk heb je je energie terug gevonden door deze kick. Dit gebeurd er als je onze inflatables het publiek in gooit bij een festival. Beleving is op het moment alles in het uitgaansleven. Zorg dus dat je altijd de beste beleving aan je klanten bied met deze vele soorten inflatables!

Opblaas keyboard en andere opblaasinstrumenten

Naast dit te gekke keyboard die je gemakkelijk opgeblazen hebt en daarbij nog om je nek kan hangen, hebben we in ons assortiment nog vele andere opblaasinstrumenten zitten! Zo hebben we bijvoorbeeld de opblaas gitaar, de opblaas saxofoon, de opblaas trommel, enzovoorts. Wanneer je al deze opblaasinstrumenten combineert, heb je de ultieme beleving op je festival!

Opblaasinstrumenten kopen bij De Horeca Bazaar

Zoek niet verder! Je bent bij ons aan het juiste adres. De Horeca Bazaar bied jou namelijk altijd de laagste prijsgarantie op ALLE producten! Dus ook dit prachtige opblaas keyboard. Daarnaast streven wij naar een perfecte klantenservice en een snelle levering. Een probleem met je pakket? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Nog 828 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
2.53