De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Luchtbed - Roze

Maak jouw evenement compleet met deze roze luchtbedden!

We kennen natuurlijk allemaal de opblaasbare luchtbedden om lekker te dobberen op zee of op andere wateren. Echter worden de opblaasbare producten steeds vaker ook voor andere doeleinden ingezet, en een daarvan zijn festivals en andere outdoor events. De Horeca Bazaar richt zich uiteraard op horeca en evenementen, en dat is ook precies waar de inflatables de laatste jaren onwijs populair zijn geworden.

Opblaasbare luchtbedden als sfeerartikel

Als je denkt aan feestartikelen of sfeerartikelen zullen luchtbedden niet het eerste zijn waar je aan denkt, maar de fervent festival bezoeker weet wel beter. Op bijna alle zomerse outdoor events worden er erg veel opblaasbare artikelen het publiek ingegooid. Hier horen de luchtbedden ook zeker toe. Door opblaasartikelen vanuit het podium het publiek in te gooien, worden gasten geprikkeld, ze blijven geboeid. DJ-acts zijn steeds vaker een show met allerlei feestartikelen om het publiek nog meer te vermaken.... daar mogen de inflatables, en dus ook de opblaasbare luchtbedden, inmiddels niet meer ontbreken.

Opblaasbare luchtbedden kopen tegen de laagste prijs van Nederland!

De Horeca Bazaar richt zich op producten die iets toevoegen aan horeca en evenementen, producten die het feest naar een ander niveau tillen. Daarnaast leveren wij enkel producten tegen de laagste prijs van Nederland. Wanner je deze opblaasbare luchtbedden bijvoorbeeld elders online goedkoper aangeboden ziet staan geef het ons dan door en wij passen onze prijzen voor de luchtbedden direct aan.
Wij kunnen de laagste prijs garanderen vanwege het feit dat we onze producten altijd mega grootschalig inkopen. Naast schaalvoordelen bij inkoop, zorgt het er ook voor dat wij onze luchtbedden altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 18:00 uur online bestellen; volgende dag al in huis!

Nog 11 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
5.63