De Horeca Bazaar

Luchtbed - Groen

Perfect te combineren met onze andere inflatables en natuurlijk tegen de laagste prijs!

Opblaasbaar inflatables kopen, bed groen luchtbed roze blauw groen 59703_green in use-391 '16
Iedereen kent natuurlijk de overbekende opblaasproducten. In de zomer komen deze waterbedden weer in grote getale naar voren. Waar we de opblaasbare producten voorheen vooral tegenkwamen op het strand en rondom het zwembad, daar worden de opblaasbare strandballen, luchtbedden en opblaas flamingo's tegenwoordig ook in grote aantallen gebruikt op festivals en evenementen. Waarom?! Omdat opblaasproducten ieder event nog leuker maken, vooral in de zomer!

Opblaasbare luchtbedden als sfeermaker!


Luchtbedden, strandballen en andere opblaasbare producten worden op grote schaal ingezet op festivals en (outdoor) evenementen. Maar waarom? Nou, dat zullen we je vertellen. Evenementen en festival draaien meer en meer om sfeer en beleving. Het verwende uitgaanspubliek verwacht meer en meer prikkels. Non stop entertainment! Alles wordt ingezet om de aandacht van de gasten niet te verliezen; danseressen, bekende DJs, confetti shooters en ja, dus ook opblaasbare producten. Deze opblaasbare luchtbedden gaan dan door het publiek, mensen blijven de items volgen wanneer ze over de handen gaan. Zo zorgen opblaasbare items voor een relatief goedkoop vermaak voor uw bezoekers.

Goedkope luchtbedden tegen de allerlaagste prijs van Nederland!


Voor producten die u enkel het publiek ingooit, wil u uiteraard niet de hoofdprijs betalen. Het effect moet groots zijn, maar de prijs zo klein mogelijk. Dat is precies waar wij dan ook voor zorgen. Wij kopen onze sfeerproducten, en dus ook deze luchtbedden, enorm grootschalig in. Hierdoor kunnen we schaalvoordelen creëren waardoor de inkoop laag blijft. Daarnaast kunnen we altijd uit voorraad leveren. Wanneer je de luchtbedden voor 16:00 uur online besteld, heeft u ze de volgende werkdag al in huis!
1 10 1494
9.1
1494 Beoordelingen
"Snelle levering en goed advies
Snelle levering en goed advies."