De Horeca Bazaar

Luchtbed - Blauw

Opblaasartikelen zijn onmisbaar in de huidige festival scene!

Opblaasproducten hebben de laatste jaren een opvallende nieuwe functie gekregen. Waar we inflatables voorheen vooral tegenkwamen op het strand en in het zwembad, daar zijn daar de laatste jaren festivals en evenementen bijgekomen als belangrijk gebruiksmoment van de opblaasbare artikelen. Op alle evenementen, vooral in de zomer, zijn de opblaasbare artikelen ontzettend populair. Massaal worden deze producten in het publiek gegooid.

Opblaasbare luchtbedden als feestartikel?!

Luchtbedden werden natuurlijk voornamelijk gebruikt om heerlijk op het water te dobberen, genieten van de zon en tegelijkertijd de afkoeling van de zee. Op festivals wordt er nog steeds genoten van de zon, maar de afkoeling komt van het bier.... en ook zijn er, jawel; de luchtbedden! Op festivals en evenementen is het zaak om gasten non stop te prikkelen, verveling licht op de loer aangezien festivalgangers al heel wat gewend zijn. Luchtbedden en andere inflatables zorgen ervoor dat gasten iets te doen hebben, iets te zien. Entertainment is waar het allemaal om draait!

Opblaasbare luchtbedden vs budget

Het inzetten van sfeerproducten en feestartikelen, hoe belangrijk ze ook zijn, staan vaak achteraan in de rij wanneer het gaat om budget. Is er budget over, dan kan het wat meer. Valt de kaartverkoop tegen, dan is het wat minder. Daar houden wij op twee manieren duidelijk rekening mee. Ten eerste zorgen wij dat we onze sfeerproducten, en dus ook deze luchtbedden, altijd aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland en Belgie. Ten tweede zorgt onze grootschalige inkoop ervoor dat we deze opblaasartikelen altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaar dat last minute beslissingen bij ons geen enkel probleem vormen. Vandaag voor 18:00 uur uw bestelling plaatsen = de volgende dag al bij u in huis!

Meer info
Minder info

Nog 290 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Opblaasbaar inflatables kopen, bed blauw
Opblaasbaar inflatables kopen, bed blauw
luchtbed roze blauw groen
luchtbed roze blauw groen

Wij gebruiken cookies

Intex
EUR 2030-01-01 5.63
1 10 9.1 2889
10 10