De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Shotglas ClubSpecial - Bierwinst

Chique glazen shotglazen voor de moderne horeca!

Overal in elke kroeg of discotheek kom je ze tegen, de shotjes, van B-52 tot tequila. Maar waar schenk je ze in? Dit shotje ClubSpecial van Bierwinst heeft een mooi slank design en heeft een chique uitstraling. Wat daar nog is bij komt is dat ze ontzettend sterk zijn in vergelijking tot normale shotglaasjes. Deze shotglaasjes hebben 60 tot 80% minder breuk en kunnen na gebruik direct onderin de spoelbak zonder dat het glaswerk kapot gaat. Vervolgens hoef je ze alleen nog maar om te spoelen en ze zijn direct weer bruikbaar voor de volgende ronde.

Shotje ClubSpecial van Bierwinst

De shotglaasjes ClubSpecial van Bierwinst zijn niet alleen een goede aankoop omdat ze extra sterk zijn, maar ook omdat het shotglas er visueel uit ziet als een normaal shotglaasjes, maar er past feitelijk minder in. Per 1 liter haal je ongeveer 60 shotjes glaasjes uit de fles, dat is 32 shotjes meer dan uit een normaal shotglas. Het komt er dus op neer dat de gast minder snel verzadigd is en daardoor heb je meer bestellingen per klant.

Shotglazen ClubSpecial: Wie gebruiken ze?

De shotglazen ClubSpecial van Bierwinst worden vooral gebruikt door kroegeigenaren of particulieren die voor een mooier shotglas gaan om in te schenken. Door het sterke en mooie design kan het shotglas namelijk vrij wel overal tegen. Zo kan je op je eigen feestje genieten van een lekker shotje zonder bang te hoeven zijn dat als je het glas laat vallen dat het volledig kapot op de vloer ligt. Omdat er op grote evenementen geen drank in glas geschonken mag worden kan dit product helaas niet voor op evenementen gebruikt worden.

Binnen ons assortiment hebben wij ook de shotpulletjes van Bierwinst. Die zijn, net als de shotglazen ClubSpecial, van extra sterk materiaal en zien er visueel het zelfde uit als een shotglaasje.

Nog 27 dozen op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2807
9.1
2807 Beoordelingen
"Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!"
37.81