De Horeca Bazaar

Kunststof wijnglazen - 48cl - Transparant

De mooiste onbreekbare polycarbonaat wijnglazen die je zult vinden! Tegen bodemprijzen en ook nog snelle verzending.

1511-img_1-kunststof-wijnglazen-48cl-tra Kunststof wijnglazen 48cl transparant goedkoop
Super vervelend als je wekelijks nieuwe glazen moet bestellen omdat ze steeds kapot vallen in je kroeg of restaurant. Hiervoor is één hele simpele oplossing, namelijk: Polycarbonaat. Dit materiaal is hardplastic wat niet kapot te krijgen is. En het doet qua uiterlijk helemaal niks onder aan echt glas! Het is dé oplossing voor meerdere problemen in de horeca en op evenementen. Denk aan het milieu probleem en de strenge wetgeving die er aan zit te komen. Zo mag er vanaf 2021 geen wegwerpplastic meer gebruikt worden. Hoe fijn is het dan dat je herbruikbare glazen hebt die niet kapot gaan en afwasbaar zijn?

Duurzame polycarbonaat glazen

Zoals al aangegeven wordt de wetgeving strenger om beter voor ons milieu te zorgen. Wij van De Horeca Bazaar vinden dit ook erg belangrijk en denken daarom graag mee over alternatieven. Een van die alternatieven is dus polycarbonaat. Festivalgangers gooien dit niet zomaar overal om de grond omdat er vrijwel altijd met een borg gewerkt wordt. Het voorkomt dus rondslingerend plastic door de natuur en in de zee. Ook kun je als organisatoren een aantal jaar doen met deze glazen. Het is dus een goede investering voor je bedrijf of organisatie!

Bij De Horeca Bazaar vind je alles om je evenement compleet te maken!


Naast onze verschillende lijnen polycarbonaat bieden we bij De Horeca Bazaar nog veel meer aan! Zo zijn onze “LED foamsticks” een absolute must have voor festivals en evenementen. Je creëert interactie met je publiek en het levert een super gaaf effect op!
1 10 1801
9.1
1801 Beoordelingen
"Super webshop
Snelle levering"