De Horeca Bazaar

Groene lampion - Brandvertragend - 40cm

De mooiste brandvertragende groene lampionnen tegen de beste prijs van Nederland!

Lampion groot groen Mooie groene lampionnen Perfecte bruiloft lampionnen
Onze groene lampionnen hebben een lekkere frisse uitstraling en zijn ideaal voor een lekker zomers tuinfeest. De lampionnen zien er overdag al super gezellig uit door de leuke felle kleur. En in de avond als ze lichtgeven zijn ze helemaal prachtig. He groene licht geeft een hele natuurlijke uitstraling en dat wil je graag behouden in een tuin.


Wat houdt brandvertragend in bij De Horeca Bazaar


Brandvertragend wil zeggen dat het niet zomaar in brand vliegt en dat als het in brand vliegt het erg langzaam brand. Dit zorgt ervoor dat je kan handelen mocht het gebeuren dat er een lampion in brand vliegt. Dus door het aanschaffen van brandvertragende lampionnen draag je zelf bij aan een veiligere omgeving op je evenement.


De lampionnen van De Horeca Bazaar binnen en buiten gebruiken


Ook in je huis kunnen de lampionnen heel erg mooi zijn. Wel is het verstandig om dan rekening te houden met de maat. De lampion van 40cm zou iets te groot kunnen zijn. De
groene lampionnen van 25cm
zijn dan meer geschikt om in je huis te gebruiken. Ook deze lampionnen hebben we in 8 verschillende kleuren.

Mocht je nog vragen hebben over de lampionnen of over andere producten kun je altijd bij onze klantenservice terecht. Dus bel gerust even!
1 10 1649
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."