De Horeca Bazaar

Groene lampion - Brandvertragend - 25cm

De beste brandvertragende lampionnen tegen de allerlaagste prijs van Nederland!

Decorative groene lampion Lampion voor binnen brandvertragend Mooie lampionnen flameproof
De groene lampion is een mooie felle lampion die er in het donker prachtig uit ziet. Als in de avond de groene lampion een boom verlicht ziet dit er uit als een perfecte match. Het kleurt mooi bij natuur, dus perfect in een tuin met veel planten en bomen.


Waarom je voor brandvertragende lampionnen moet kiezen


Brandvertragende lampionnen zijn gemaakt van papier wat minder snel vlam vat en wat langzamer brandt. Hierdoor heb je altijd tijd om te reageren als er brand mocht ontstaan bij een lampion. Dit is ideaal bij evenementen omdat je hier vaak te maken hebt met strenge brandveiligheidsregels.


Lampionnen van De Horeca Bazaar combineren met andere feestartikelen


Natuurlijk zijn lampionnen al super leuk om je feestje aan te kleden. Maar het is nog veel leuker om meer soorten decoratie toe te voegen. En voor feestdecoratie zit je bij De Horeca Bazaar helemaal aan het juiste adres! Wat dacht je van de groene lampionnen combineren met onze lichtgroene confetti shooters?

Heb je vragen over onze lampionnen of over andere producten kun je altijd contact met ons opnemen via onze klantenservice. Daar zullen al je vragen beantwoord worden en staan ze altijd voor je klaar!
1 10 1696
9.1
1696 Beoordelingen
"Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!"