De Horeca Bazaar

Witte kerstboom - 150cm

Beste snel je witte kerstboom tegen de laagste prijs!

Goedkope witte kerstboom 150cm Goedkope witte kerstboom kopen
Gekleurde kerstbomen in het algemeen, en witte kerstbomen in het bijzonder, zijn ontzettend populair. De vraag naar gekleurde kerstbomen in het algemeen zit gigantisch in de lift! Mocht je toch liever een klassieke Groene kerstboom - 150cm willen kopen hebben wij die ook!

Witte kerstbomen; de meest populaire van allemaal!

We hebben een flik assortiment gekleurde kunstkerstbomen, echter steekt de witte er met kop en en schouders bovenuit! De vraag naar de witte kerstboom was vorig jaar dermate hoog, dat we half November al volledig zonder zaten! De witte kerstboom geeft een ware kerstsfeer, ook garandeer je jezelf van een witte kerst!

Witte kerstbomen kopen tegen de laagste prijs!

Wij importeren de witte kerstbomen in gigantische aantallen. Dit zorgt voor een aantal voordelen voor onze klanten. Ten eerste hebben we enorme inkoopvoordelen waardoor we altijd de laagste verkoopprijs van de Benelux garanderen. Ten tweede hebben we de kunstkerstbomen, en zo ook deze witte kerstboom, altijd meer dan voldoende op voorraad. Je witte kerstboom vandaag voor 16:00 uur online bestellen, morgen al bij je in huis!
Naast de kunstkerstbomen kun je natuurlijk nog beter je best doen om een gave kerstsfeer te creëren in je bar of kroeg. Voor die mensen hebben we nog meer in ons assortiment. Zoals Kerstsmutsen bedrukken met je eigen logo er op is een perfecte toevoeging aan je kerstarsenaal. Naast de mutsjes hebben we nog meer in ons dus kijk gerust even!
1 10 1594
9.1
1594 Beoordelingen
"Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge..."