De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Witte kerstboom - 45cm

Witte mini kerstboom; voor op bureau of in de keuken!

Gekleurde Kerstbomen zitten enorm in de lift! Roze kerstbomen, gouden kerstbomen en zilveren kerstbomen, je kunt het zo gek niet bedenken. Echter is er geen enkele variant die kan tippen aan de absolute bestseller; de witte kerstboom!

Waarom is de witte kerstboom zo populair?

Ten eerste even terug naar de ongekend hoge vraag naar witte kerstbomen. Wanneer je kijkt naar het zoekvolume op Google springt de online vraag naar witte kerstbomen er ver bovenuit! Wij denken dat dit te maken heeft met het feit dat de witte kerstboom de referentie maakt naar sneeuw, naar de witte kerst die men zo graag ziet. De witte kerstbomen zijn van nature al geheel "ondergesneeuwd". Ook deze witte mini kerstboompjes gaan dan ook als een speer!

Witte mini kerstboom kopen tegen de laagste prijs van de Benelux!

Deze enorm populaire witte kerstboompjes kopen wij dan ook enorm grootschalig in, de vraag is immers enorm! Door deze grootschalige import, kunnen wij de witte kerstbomen altijd leveren met de garantie op de laagste prijs. Een bijkomend voordeel is dat we de witte kerstbomen altijd uit voorraad kunnen leveren. Bestel je witte kerstboom vandaag voor 18:00 uur online, morgen al bij je binnen!

Nog 296 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2807
9.1
2807 Beoordelingen
"Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!"
3.62