De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Witte kerstboom - 210cm

Maak jouw kerst nog witter met deze toffe witte kerstboom!

Wit is natuurlijk een perfecte kerstkleur, zo krijg je ook toch een beetje het idee van een witte kerst waar we tegenwoordig alleen maar van kunnen dromen. Op deze manier haal je hem zelf in huis. Maar blijft jezelf niet te erg vastklampen aan de standaard kerst kleuren. Gooi het eens over een andere boeg, bijvoorbeeld een Fuchsia kerstboom - 210cm. Wat hippe kleuren toevoegen geeft de feestdagen een super boost.

Bij een witte kerst hoort een witte kerstboom!

Kleed je bedrijf helemaal aan met veel witte kunststof kerstbomen en maak zo je eigen witte kerst. Combineer ze samen met de Witte kerstboom - 45cm of met de Witte kerstboom - 150cm en iedereen zal er van op kijken. Het geeft een geweldige kerst sfeer die mensen nog niet eerder hebben gezien en ook niet snel gaan terug zien.
Met deze witte kerstboom verzeker je jezelf altijd van een witte kerst!

Witte kerstboom tegen de laagste prijs!

Dit moet ook niet vergeten gezegd te worden inderdaad. Deze laagste prijs garantie geldt zeker voor onze witte kerstboom maar ook voor al onze andere artikelen in het assortiment. ook garanderen we je van de zekerheid dat wanneer je voor 18:00 besteld je het de volgende dag al in huis hebt.

Nog 114 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
84.1