De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Groene kerstboom - 45cm

Wij verkopen alles met de laagste prijsgarantie, zo ook deze kleine groen kerstboom!

Ondanks het feit dat we onze kunstkerstbomen aanbieden in veel verschillende kleuren, hebben we natuurlijk ook de groene variant. Voor de mensen met het motto "doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg"

Mini kunstkerstboompje

Zoals gezegd neemt de vraag naar apart gekleurde kunstkerstbomen de laatste jaren enorm toe. Dat wil echter niet zeggen dat de "traditionele" groene kunstkerstboom stilstaat, integendeel! We merken dat deze mini variant kerstboom ontzettend veel wordt gebruikt ter decoratie van de (horeca)zaak, in een kerstpakket of gewoon voor op het bureau!

Mini kunstkerstboom kopen tegen mini prijzen!

Wij importeren onze kunstkerstbomen op dermate grote schaal, dat we altijd kunnen leveren met de garantie op de laagste prijs. Daarnaast richten we ons ook op grootgebruikers die graag gebruikmaken van onze staffelkortingen; hoe meer kunstkerstbomen je besteld, des te lager de stukprijs!
Bijkomend voordeel van onze grootschalige inkoop is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 18:00 uur je mini kunstkerstboompje bestellen, morgen al in huis!

9.1
2744 Beoordelingen
"Prima
Prima"