De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Groene kerstboom - 150cm

De goedkoopste groene kerstboom van 150cm koop je bij De Horeca Bazaar!

Kerstbomen zijn een absolute must voor iedere (horeca)zaak. Vandaar ook dat wij een zeer ruim assortiment kunstkerstbomen aanbieden; voor ieder wat wils!

Kunstkerstbomen zijn hot!

De vraag naar kunstkerstbomen neemt ieder jaar flink toe. Zowel de groene kunstkerstboom als de gekleurde varianten zijn enorm in trek. We zien erg vaak dat horeca eigenaren verschillende kunstkerstbomen combineren om zo een leuke uitstraling te creëren. Maar dat geldt natuurlijk niet alleen voor de horeca, denk ook aan kapperszaken en beautysalons. De kunstkerstboom is de ultieme kerstdecoratie.

Kunstkerstbomen kopen tegen de laagste prijs van de Benelux!

Wij kopen de kunstkerstbomen enorm grootschalig in. Dat biedt verschillende voordelen. Ten eerste is het natuurlijk belangrijk dat we de kunstkerstbomen kunnen leveren met de garantie op de laagste prijs. Vanwege het feit dat we vaak meerdere kunstkerstbomen verkopen aan een en dezelfde partij, bieden we ook een staffelprijs aan waardoor het nog interessanter wordt om je zaak vol te zetten met meerdere bomen.
Daarnaast kunnen we de kunstkerstbomen altijd uit voorraad leveren. Wanneer je de kerstboom voor 18:00 uur online besteld, is ie de volgende dag al bij je binnen!

Nog 84 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
27