De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Groene kerstboom - 210cm

Deze groene kerstboom van maar liefst 210cm mag niet ontbreken in jouw woonkamer!

De koude dagen komen er weer aan en je hebt een kerstboom nodig, maar je hebt natuurlijk geen zin om bijna dagelijks je vloer te moeten vegen. Daarom bieden wij je kunstkerstbomen aan, zo hoef jij na een vermoeiende kerst niet ook nog een de boel te gaan lopen vegen. Oowja bijna vergeten, nog een geweldig bijkomende voordeel, de boom wordt gewoon bij je deur thuis bezorgd. Je hoeft het dus niet helemaal ergens op te halen.

Kunstkerstbomen; ideale vervanger van natuurlijke kerstbomen!

Kunstkerstbomen zijn de ideale vervanger van de natuurlijke kerstboom, daar zijn wij stelling in. Er gaan vaak verhalen dat de kunstkerstboom schadelijker zou zijn voor het milieu dan de natuurlijke kerstboom. Uit onderzoek blijkt dat dit zeker niet het geval blijkt te zijn.
Ook qua uitstraling doen de kunstkerstbomen niet meer onder voor de natuurlijke kerstbomen. Ook uit het koopgedrag blijkt dat de kunststof kerstboom meer en meer aan populariteit wint!

Kunstkerstbomen kopen tegen de laagste prijs van de Benelux!

Ten eerder bieden wij al onze kunstkerstbomen aan tegen de allerlaagste prijs van de Benelux! Dat is een belofte! Wanneer je onze kunstkerstbomen elders goedkoper weet te vinden, passen wij direct onze prijzen aan!
Daarnaast kunnen wij onze kunstkerstbomen altijd uit voorraad leveren. Vandaag je kunstkerstboom kopen voor 18:00 uur = morgen al bij je thuis!

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"