De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV Paintliner - Oranje

Met deze oranje blacklight pen kan iedereen val je pas écht op!

Blacklight pennen schijnen het hele feestje doorWanneer er een blacklight feest of full moon bucket party is mag je dit product niet vergeten!
Ze zijn bedoeld als makkelijk en precies aan te brengen schmink die licht geeft wanneer er blacklights aanwezig zijn. En met 8 verschillende kleuren in ons assortiment kun je iemands gezicht of lichaam helemaal omtoveren tot een mooie lichtgevende Mona Lisa!
Tip: combineer de uv stiften met verschillende kleuren glow sticks en andere glow make-up voor een spectaculair effect!

Hoe zijn de blacklight pennen te gebruiken?Heel eenvoudig, net zoals elke andere pen of stift. Alleen door de luchtdichte dop droogt deze van bijenwas gemaakte stift niet uit zodat je hem meerdere keren kan gebruiken. Ook zit er een klein draaidopje aan voor wanneer je te fanatiek hebt getekend, zodat je weer nieuwe was naar boven kan laten schuiven en weer verder kan! Ook kan je hem makkelijk meenemen naar bijvoorbeeld koningsdag, of wanneer Nederland een belangrijke wedstrijd speelt!

Goedkoopste paint liners van Nederland!Omdat we altijd grootschalig en rechtstreeks bij de bron inkopen, zie je dat direct terug in de prijzen. Bij de Horeca Bazaar garanderen we de laagste prijs bij al onze producten en dit maken wij ook waar; vindt u elders een product goedkoper dan betalen wij u het verschil terug én passen wij de prijzen a lá minute aan!
Daarbij kunnen we ook altijd uit voorraad leveren en zorgen dat u zo snel mogelijk onze feestartikelen in huis heeft! Bestelt u vóór 15:00, dan heeft u het morgen al in huis!

Nog 115 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2136
9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."
3.48