De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV Paintliner - Groen

Knalgroene UV stift waarmee je de hele avond in de spotlights komt te staan!

blacklight pennen voor de ultieme full moon party sfeer!Er stralend uitzien is nog nooit zo leuk en eenvoudig geweest! Met 8 verschillende kleuren uv stiften
kun je bijna elk kunstwerk maken dat je wil. Tover iemands gezicht of lijf om tot een lichtgevende Mona Lisa die lichtgeeft bij blacklight! Zeker samen met onze glow sticks of met onze andere glow in the dark makeup zul je het hele feest doorkomen in stijl!

Hoe werken deze Blacklight stiften?Erg gemakkelijk! Vaak drogen deze pennen uit waardoor je ze niet meer kan gebruiken. Paintglow heeft een luchtdichte dop gemaakt, zodat dit niet gebeurd. Ook zit er een draaimechanisme op waarmee je de bijenwas eruit kan draaien wanneer hij bijna op is.

Goedkoopste uv pennen van Nederland!Bij de Horeca Bazaar garanderen wij altijd de laagste prijs van Nederland, en dit maken wij ook waar. Stel dat u de UV pennen van Paintglow ergens anders goedkoper aantreft, veranderen wij meteen de prijs en betalen we het verschil aan u terug! Hoe wij dit kunnen blijven garanderen? Grootschalig inkopen en tussenhandelaren vermijden, direct vanaf de bron naar u thuis is dé formule. Ook kunnen wij hierdoor altijd uit de voorraad leveren, om zo snel mogelijk uw bestelling te kunnen verzenden. Wanneer u namelijk vóór 15:00 besteld, heeft u het morgen al in huis!

Nog 35 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2136
9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."
3.48